Balıkesir Merhaba Blog YazılarıAstrolojiGündem

Günlük Burç Yorumları: 25 Mayıs

Günlük burç yorumları: 25 Mayıs, burçların günlük yorumları hakkında detaylarburçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde… Günlük burç yorumları: 25 Mayıs

 

Günlük Burç Yorumları: 25 Mayıs

Bugün geçmişte yaptığınız veya yapmadığınız şeylerin pişmanlıkları peşinize düşecektir. Tarihsel olarak sizin için kişisel bir önem arz eden anılara özellikle dikkat edin. Çok uzun bir zaman öncesine dayanan bazı inançlarla mücadele etmek zor olduğu kadar gereklidir. Kimse size karşı bir savaş açmış değildir. Ancak kendinizle durmayan bir yarış halindesiniz. Ayrıca bunu kazanmak için öncelikle sizi yavaşlatan zincirlerinizden kurtulmanız gerekmektedir.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Aklınızda, bedeninizde, duygularınızda veya yaşamınızda olsun, tuhaflıkta ve kusur zannettiğiniz birçok şeyde güzellik vardır. Sağlıksız besinleri, zararlı düşünceleri bir alışkanlık haline gelebilecek başka bir şeyi bırakmak için bir uyarı hissediyorsunuz. Duygularınızın derinliklerine dalın ve tüm bu rahatlatıcı davranışların kendi kendini yatıştırma mekanizmaları olduğunu anlayacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün hayattan büyük bir şey istemek ve sonra onu almaya hazırlıksız hissetmek, üzerinde biraz durulması gereken şey olacaktır. Kendinize sorun, neden buna layık hissetmiyorsunuz? Kalbinizin tamamen açık hissetmesine izin verin ve içsel gücünüzü ortaya çıkarın. Kulağınıza müzik gibi gelen şeylerle hareket edin ve gerisini evrene bırakın. Sadece istemekle ilgilenirseniz, sihirli bir yardım dokunuşuna ulaşabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bazen hikayenin yalnızca bir tarafını seçebileceğinizi kabul etmek, savaşın tüm meselesidir. Hikayenin kendi versiyonunuzu onaylatmak için mücadele etmek yerine, kabul etme cesaretini gösterin. Bu durum, kişi veya inanç hakkında öğrenilecek her şeyi öğrenin ve ardından yaratmak istediğiniz hayata daha uygun tohumları sabırla ekerek önünüzü açın. Bunu çözmek için bir çatışma olduğunu kabul edin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bakış açınızı tersine çevirin ve yolunuza çıkanlara karşı daha yumuşak bir yaklaşım deneyin. Bu içsel değişim, yalnızca sizin için değil, ilgili herkes için çığır açıcı olacaktır. Korkularınızla yüzleştiniz ve onlarla çalıştınız, bu nedenle başkalarının size kendinizi neden ve nasıl daha fazla düzeltmeniz gerektiğini söylemesine izin vermeyin. Kendinizin arkasında durun ve kulak misafiri olunan konuşmalara veya geçerken yapılan yorumlara karşı sağır olun. Bu, nihayet kısır döngüleri kırmak için sağlıklı sınırlar oluşturma şansınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün boyunca notlar alın, önsezileriniz daha büyük bir güç tarafından bir şekilde yönlendirilmektesiniz. Ancak çok fazla düşünmek kendinizi kaybolmuş hissetmenize ve fikirleri hatırlamak için kafanızı kaşımasına neden olacaktır. Bu fikirler verimli ve bu noktada hayatınız da öyle. Oldukça üretken ve verimli bir dönemden geçiyorsunuz. Enerjiniz birçok şekilde korunur, bu nedenle içsel dürtülerinize doğru ilerleyin ve planların eylemleriniz aracılığıyla çalışmasına izin verin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bazı geleneklerin size yaralardan çok daha fazlasını verdiğini unutmayın. Ayrıca şu an sahip olduğunuz gücün bir kısmını da onlara borçlu olabilirsiniz. Evet, size ait olmayan ve belki de sadece miras kalan alışkanlıklar, kalıplar, inançlar veya diğer zorluklar üzerinde çalışmak zor olabilir ancak bunun ötesini görmenize izin vermek, sizin için açabilecek bahar çiçeklerini fark etmenize yardımcı olacaktır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bazen doğru seçimler yapma şansınız vardır ve bazen de o anki koşulların gerektirdiği seçimleri yaparsınız. Son zamanlarda böyle kararlar vermek zorunda kaldıysanız, bunun doğru olduğuna güvenin. Başka hiçbir şey yapmasa bile bunların kendinizi daha iyi anlamanıza yol açtığı bir gerçek. Rahat bir zihin alanından geçmek, devam etmek için ihtiyaç duyabileceğiniz şey olabilir. Suçlu hissetmeniz gereken hiçbir şey yok, sadece zamanı geldiğinde elinizden geleni yaptığınız için kendinizi kutlayın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eski yöntemlere yeni bir yaklaşım tam ihtiyacınız olan şey olacaktır. Kendinizi topraklayın ve bugün gündemde olan şeylerin arasından yolunuzu görmek için bir strateji geliştirin. Bulanık sularda yüzme konusundaki ustalığınız, üzerinize gelen her şeyin son hızla ilerken önünüzü görebilmek için çok yardımcı olacaktır. Çok fazla şey, çok fazla değişken ve çok fazla bakış açısı kesinlikle suyu bozacaktır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İletişim kanallarınız kapalı olabilir ve bu konuyla ilgilenmek zorundasınız. Yolunuzu kaybetmiş hissetmek yerine duygularınızın size yol göstermesine izin vermek bugün size biraz iyi gelecektir. Duyguların o çelik gibi kalbi delmesine ve savunmasız çatlaklarınızdan ışığın girmesine izin verin. Yeni, taze başlangıçlar sizi bekliyor ve ancak yolunuza çıkan her şeye savaş açmayı bırakırsanız size ulaşacaktır. Güçlü olmak ve bunu tek başınıza yapmanız gerektiğini hissetmek çok çelişkili iki şeydir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başkalarında en çok farkında olduğunuz şey, çoğu zaman kendinizde en az farkında olduğunuz şeydir. Birinin hayır demesi sizi tetikliyorsa, kendinize neden ihtiyaçlarınıza öncelik vermekte zorlandığınızı sormanız gerekecektir. Hayat özünde dengeleme eylemidir. Bu nedenle sözlerini kendilerini ifade etmek ve başkalarını incitmek için seçmeyen biri mutlaka yalancı veya manipülatif olacaktır. Olaylara biraz daha farklı bakmayı başarabilirseniz birçok savaş yerine birçok ders çıkarabilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir şey hakkında daha fazla şey öğrenme konusunda çelişki yaşıyorsunuz. Ayrıca geçmişteki başarısız bir deneyimden çok fazla etkileniyorsunuz. Şimdi hayatınızdaki bu yeni bölüme, bakış açısına veya aklınızda olabilecek başka herhangi bir şeye hazır olduğunuz bir noktaya ulaşacaksınız. Şefkatli bir temaya sahip bir ilişki modeli, muhtemelen diğer ilişkilerinize yol gösterebilir, bu nedenle her şeyi ayrı bir gözlükle görmek, düğümleri çözmenize yardımcı olacaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir tür uyanış veya inanç sistemlerinizde bir sarsıntı yaşıyorsanız, geçiş yapmış olabileceğiniz tüm yolları not etmenin zamanı gelmiş. İyi ya da kötü, değişebilecek yönlerinizi kabul ettiğinizde, içsel bir güç kazanacaksınız. Bu, kendinizle çok derin bir şekilde karşılaştığınız için dış doğrulama ihtiyacını geçersiz kılan bir şeydir. Aşkınız ve hayatınız bu enerjinin altında yatanları hissediyorsunuz. Ancak dersleri öğrenip yavaş ama emin adımlarla bunları hayatınıza uygularsanız her şey daha iyi olacaktır.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Referans: Astrolog Rümeysa Ergüden

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu