Gündemİlçe Haberleri

HAYVAN ÖLÜMLERİNE TEPKİ

Edremitli hayvanseverlerden 15 kedinin ölmesine tepki.

 

Edremit ilçesi Altınkum Mahallesi Muhtarı Selma Kayacan ve hayvanseverler, 15 sokak kedisinin toplu halde ölü olarak bulunduğunu belirterek, adli mercilere şikayette bulundu.

 

0 551 109 18 58 Whatsapp ihbar hattımıza gelen habere gore, Mahallelerinde yaşayan sokak hayvanlarının toplu halde ölü bulunduklarını ifade eden Altınkum Mahallesi Muhtarı Selma Kayacan ve hayvanseverler, geçtiğimiz günlerde bir çöp konteynerinin yakınında 15 sokak kedisinin ölmesi üzerine durumu polise bildirdi.

 

OLAMAZ!

Altınkum Mahallesi Muhtarı Selma Kayacan, “Muhtarlığıma sürekli sokak kedileri ve köpekleriyle ilgili şikayetler geliyor. Onları sevenler ve sevmeyenler iki farklı düşünceyle kapımızı çalıyorlar. Gelen şikayetleri değerlendirip yetkililere bildiriyorum ama toplanan hayvanların ne olduğunu da bilmiyoruz. Son olarak sabah mamalarını verdiğimiz 15 kedinin akşamüstü öldüklerini gördük. Resmi makamlara şikayette bulunduk. Kameraları da inceliyoruz. Hayvansız bir mahalle düşünemiyorum. 10 tane değil de, hiç yoktan 3-5 tane olmalı her mahallede sokak hayvanı” dedi.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu