Gündem

HEKİM AÇIĞA ALINDI

Balıkesir Aile hekimleri Derneği Başkanı Dr. Fevzi Turgut sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle hakkında soruşturma açıldığını ve 2 ay süreyle açığa alındığını duyurdu.

Balıkesir Aile hekimleri Derneği (BALHED) Yönetim Kurulu Yazılı bir açıklamada bulundu. İl Dernek Başkanı Dr. Fevzi Turgut ‘un sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım nedeniyle 2 ay süreyle sözleşmesinin askıya alındı. Dernek yönetimi kararın yanlış olduğunu vurgulayan bir açıklamada bulundu.

Açıklama şöyle; “Bugüne kadar yaptığı disiplinli ve özverili çalışmalarla Balıkesir Halk sağlığına yaptığı katkıya hepimiz şahidiz. İstifa ve emeklilik işlemlerinin bile askıya alındığı bu salgın döneminde alınan bu idari karar, içerik olarak ne kadar hatalı ise, zamanlama açısından da bir o kadar hatalıdır. Dernek Başkanımız yapmış olduğu kişisel paylaşımı ile hiçbir kurumu hedef göstermemiş, hakaret dili kullanmamış, sadece sitemini belirtmiştir. Üstelik bu sitem yine halk sağlığını ve çalışan sağlığını korumak amaçlıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın kararını ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın yayınlamış olduğu genelgeyi yok sayan kararları eleştirmek ne zamandan beri suç olmuştur. Arkadaşımızın yanında olduğumuzu belirtirken, Sayın Valimizin bu karardan bir an önce dönmesini arzu ettiğimizi kamuoyuna saygı ile sunarız.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu