MagazinGündem

İdo’dan Kayınpederi İle Poz

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo’dan kayınpederi ile özel poz!

 

İdo'Dan Kayınpederi İle Poz

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, eşi Yasemin Şefkatli ve kayınvalidesi-kayınpederi ile düğüne gitti. İdo’dan Kayınpederi İle Poz geldi!

İbrahim Tatlıses’in küçük oğlu

İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli ile olan mutlu evliliğini sürdürmektedir. Büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile arası açık olan İbrahim Tatlıses, diğer tüm çocukları ile yakın ve samimi bir şekilde baba-evlat ilişkisini sürdürmektedir.

İdo Tatlıses’ten Kayınpederi ile özel poz

Eşi Yasemin Şefkatli ile sık sık paylaşımda bulunan Tatlıses son olarak bir düğüne konuk oldu. Düğüne, Şefkatli’nin anne ve babası da konuk oldu. Ayrıca Yasemin Şefkatli, babası ile eşi İdo Tatlıses’in fotoğrafını sosyal medya hesabından esprili bir dil ile paylaştı.

Ünlü isim paylaşım üzerine,

“Babası ve Kocası” yazdı.

Ido 190520233111313D

İdo Tatlıses Hakkında,

İdo Tatlıses veya asıl adıyla İbrahim Tatlı, Türk şarkıcı ve DJ. İbrahim Tatlıses’in oğludur. “İbrahim ve Derya’nın oğlu” kısaltmasından, İdo adını almıştır. Berklee College of Music’in Arrange and Producer bölümünde sertifika eğitimi almıştır. Tatlıses TV’nin sahibidir.

Yasemin Şefkatli

1992 İstanbul doğumludur. Şefkatli, lise eğitimini Özel İstek Vakfı Semiha Şakir Lisesi’nde tamamlamıştır. Bunun ardından üniversite eğitiminde İç Mimarlık okuyan ünlü isin bu mesleği yapmayı tercih etmeyerek bir kaç ajansta mankenlik ve modellik yapmaktadır.

Yasemin Şekatli, 2021 yılının Ekim ayında İbrahim Tatlıses’in oğlu, İdo Tatlıses ile nikah masasına oturmuştur.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

Bu haber aksam'dan edinilen bilgiler ışığında hazırlanmıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu