Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

“İki Yabancı” Dizisi Başlıyor

“İki Yabancı” dizisi ekranlarda yerini çok yakında alacak. Dizinin, başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer aldı. Ayrıca diziye Yalı Çapkını’nın Usta Oyuncusu da dahil oldu.

 

 

“İki Yabancı” Dizisi Başlıyor…  İki Yabancı dizisinin, başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Beraberinde, dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Hande Ercel

Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan İki Yabancı’nın kadrosuna Yalı Çapkını dizisine konuk olan usta oyuncu dahil oldu.

Usta Oyuncu

Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz’in yer aldığı FOX TV’nin yeni dizisi ‘İki Yabancı’ bu sezonun en iddialı dizilerinden biri olacak gibi görünüyor.

Iki Yabanci

Daha öncede ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisinde izlediğimiz ikilinin tekrardan partner olması seyirciyi heyecanlandırdı. Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini yapacağı dizinin senaryosunu ise Ethem Özışık kaleme aldı.

Burak Deniz

Geçtiğimiz günlerde dizinin oyuncu kadrosuna Yargı’nın başarılı oyuncusu Muttalip Müjdeci dahil olmuştu. Şimdi de yeni sezonda ” İki Yabancı” dizisi sürükleyici konusuyla izleyiciyi ekran başına toplayacak. Ayrıca, ‘İki Yabancı’ya son zamanlarda gündemde olan Yalı Çapkını’nın çok değerli bir oyuncusu katılım sağladı.

Hande Ercel Ve Burak Deniz

DİZİ Haberlerinin edindiği bilgiye göre, Usta oyuncu Menderes Samancılar, İki Yabancı dizisinin kadrosuna ‘İdris Usta’ rolüyle dahil oldu. Son olarak, Burak Deniz ise Kenan ile Doğan adlı iki karaktere hayat verecek. Ayrıca, Burak Deniz’in hayatında önemli bir yeri olacak.

“İki Yabancı” Dizisi Başlıyor…

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu