AstrolojiBalıkesir Merhaba Blog Yazıları

İkiz Alev Telepatisi Nedir?

İkiz Alev Telepatisi Nedir? İkiz alev işaretleri ve belirtileri ile ilgili tüm detaylar burada

 

İkiz Alev Telepatisi Nedir?

İkiz alev bağlantıları inanılmaz derecede güçlü olabilir. Siz ve ikiz alev partneriniz arasındaki telepatik iletişim hakkında detaylar burada

İkiz Alev Nedir?

Doğduğumuzda ruhlarımız ikiye ayrılır. İkiz alev, ruhunuzun diğer yarısıdır. Pek çok spiritüalist, ikiz alevi ruhumuzun aynasına benzetir – iyi ve kötü özellikleri bize geri yansıtır, böylece öğrenebilir ve ilerleyebiliriz. 

İkiz alev sizin mükemmel aşk eşiniz anlamına gelmemektedir. Başka bir kişiyle yoğun, duygusal bir bağ olsa da amacı, gelişmeye ihtiyaç duyan yönlerimizi öne çıkarmaktır. Yine de, bir ikiz alevin varlığı bunaltıcı ve tutkulu olabilir.

İkiz Alevler ve Telepatik İletişim

İki insan arasındaki bu kadar güçlü bir bağla, ikiz alevlerin kelimeler olmadan, düşünceler, rüyalar veya zihin mesajları yoluyla iletişim kurabildikleri söylenir. 

Rossetto’ya göre, “bu sözlü bir iletişim değil, duyusal, enerjik bir iletişimdir.” 

Ve sadece telepatiden de bahsetmiyoruz. Rossetto, ikiz alev bağlantısının iki sevgili arasında “ortaklarının ne hissettiğini hissetmelerini sağlayan” derin bir ortak empatiyi beslediğini söylüyor.

İletişim istemsiz olarak da gerçekleşebilir. Bu, ikiz alevinizle henüz fiziksel olarak tanışmamış olsanız bile, onlardan mesajlar alabileceğiniz anlamına gelir. Rossetto, “Bu, ani bir his, dil sürçmesi [veya] bizi içgüdüsel olarak diğer kişiye geri getiren bir duygu olarak olabilir” demektedir.

İkiz Alevinizle Nasıl İletişim Kurarsınız?

İkiz alevinizle zaten tanıştıysanız ve onlarla bağlantı kurmak istiyorsanız, bunu yapmanın birkaç yolu vardır – iletişim ritüeli, ritüel banyo veya meditasyon dahil.

  1. iletişim ritüeli

İkiz alevler kalbi ve tutkuyu temsil ettiğinden, onlarla bağlantı kurmak için ateş elementini kullanmak isteyeceksiniz. Söylemek istediklerinizi bir kağıda yazın. Bu konu üzerinde meditasyon yapın ve kağıdı güvenli bir yerde yakın. 

  1. Ritüel Banyo

İkiz alev bağlantısındaki bir diğer önemli unsur da sudur . Bir tutam aşk için banyonuza gül yaprakları ekleyin. Küveti ametist ve selestit gibi yüksek titreşimli, üçüncü göz “iletişim” kristalleriyle çevreleyin. 

Islanırken, kafanızdaki ikiz alevinize söylemek istediklerinizi tekrarlayın. Bu mesajı rüyalarında aldıklarını hayal edin. Küveti boşalttıktan sonra kristallerinizi temizleyin . Mesajın alındığını hissedene kadar yaprakları ve kristallerden birini bir mason kavanoza ekleyin.

  1. meditasyon

Rossetto’ya göre ikiz aleve bağlanmanın en iyi yolu meditasyondur. Cesaret verici bir şekilde, “YouTube’da bu konuyla ilgili birkaç rehberli meditasyon var” diyor. Meditasyon yoluyla “en derin varlığımızın seviyesine ulaşırız” ve orada ikiz alevimizi bulabiliriz. 

Herkesin ikiz alevi var mı?

Herkesin bir ikiz alevi vardır. Ancak, herkes ikiz aleviyle tanışmamaktadır. Varlıklarını ve desteklerini rüyalarda veya netlik anlarında hissedebiliriz. Yani, bu yaşamınızda ikiz alevinizle tanışmazsanız, bunun nedeni bu olabilir! 

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Günlük Burç Yorumları: 24 Temmuz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu