Türkiye GündemiGündemSiyaset

İl İl Seçim Sonuçları Açıklanıyor!

İl il seçim sonuçları açıklanıyor. Balıkesir, İstanbul Ankara ve diğer 79 il dahil olmak üzere sandıklar açılmaya devam ediyor.

 

Edirne:

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçim’inde oy verme işlemi saat 17.00’de sona ermesinin ardından oylar sayılmaya başlandı.
Edirne’de saat 17.00’de sona eren oy verme işlemenin ardından sandıklar açılarak oylar sayılmaya başlandı. Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçim’inde oy verme işlemi saat 17.00’de sona erdi. Sabah 08.00 itibariyle başlayan oy verme işleminin sona ermesinin ardından sandıklar açılıp, oylar sayılmaya başlandı.

Gaziantep

Gaziantep:

Gaziantep’te 13. Cumhurbaşkanı 2.Tur Seçimi için saat 08.00’da başlayan oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açılarak oy sayımına başlandı.
Türkiye, 13. Cumhurbaşkanı 2.Tur Seçimi için sandık başına gitti. Ülke genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de saat 08.00’da başlayan oy verme işlemi, yoğun katılımın ardından saatler 17.00’yi gösterdiğinde tamamlandı.
Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açılarak oy sayımına başlandı.

 

Bingöl:

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de Cumhurbaşkanlığı seçimin ikinci turu için oy kullanma işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi.

 

Yalova:

Yalova’da Cumhurbaşkanı Seçimleri için saat 17.00 itibarıyla oylamanın tamamlanmasının ardından sandık kurullarında oy sayım işlemi başladı. Cumhurbaşkanı Seçimleri, Yalova kent merkezi ve ilçelerinde vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. 200 binin üzerinde seçmenin bulunduğu Yalova’da sabah saat 08.00’de başlayan oy verme işlemi saat 17.00’de sona erdi. 89 okulda kurulan 589 sandıkta vatandaşların oy kullandığı Yalova’da sandık kurulları oy sayım işlemlerine başladı. Sayımların tamamlanmasının ardından oylar il ve ilçe seçim kurullarına götürülecek.

 

Bitlis:

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde 2. tur Cumhurbaşkanlığı Seçimin için oy kullanma işlemi sona ererken, oy sayımına geçildi.
Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci turu için oy kullanma işlemi sabah 08.00’de başladı, oy verme işlemi saat 17.00’de sona erdi. Sandıkların kapanmasının ardından oy sayımına geçildi. Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde 2. tur Cumhurbaşkanlığı Seçimin için oy kullanma işlemi sona ererken, oy sayımına geçildi.

gazetemerhaba

iha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu