GündemSiyaset

İLKNUR KAMALI CHP’DEN ADAY ADAYI

İlknur Kamalı, 24 Haziran Milletvekili seçimlerinde CHP’den Milletvekili aday adayı oldu.

Seçilirse hem gençlerin hem de kadınların temsilcisi olacağını açıklayan Kamalı, yaptığı açıklamada “Umudu örgütlemek için gençlik geleceğimiz değil bugünümüz olmalı” dedi.

18 YAŞIMDAN BU YANA CHP’DEYİM

CHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan İlknur Kamalı, “Bir ülkenin şansı varsa onu doğru yöneticilere denk getirir, tıpkı bir öğrencinin eğitim yaşamında doğru öğretmene rastlaması gibi. Kendimi yetiştirmenin bir okulu olsa o okulun adını CHP koyardım. 18 yaşımdan bu yana partimizin her kademesinde görev alarak insan haklarını, demokratik ve laik Türkiye’nin bekasını, barışı, aydınlık bir geleceği, eğitimi, emeği, çocuk ve kadın haklarını savunmayı şiar edindim. CHP, yürüdüğümüz bu karanlık ormanda doğru yolu bulmamı sağlayan bir ışık oldu.

CHP, arkadaşlarıma, dostlarıma, yoldaşlarıma ve aileme duyduğum güvenin timsalidir.  Siz değerli yol arkadaşlarımla birlikte yeri geldi bir parça ekmeği bölüp cesaretimize katık ettik, yeri geldi umutsuzluğun içinden umut yaratmayı bildik. Dünyanın en zor işidir insanı insan olarak görmek. Biz, insanı insan olarak görmeyi bildik.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu