Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

İş Olanakları Vaadi

CHP İlçe Başkanı Hakan Şehirli, “Hasan Basri Çantay’da Halkın İlgisi Seçim ve CHP” dedi. CHP Altıeylül İlçe örgütü, seçim çalışmaları kapsamında Hasan Basri Çantay Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle toplantılar oldu. Yapılan toplantılarda, gençlerin işsizlik sorunları ele alındı. Dahası emekli aylıklarının yetersizliği ve ev kadınlarının ekonomik sıkıntıları gibi konular da ele alındı.

 

 

İş Olanakları Vaadi

İş Olanakları Vaadi.. CHP Altıeylül İlçe Yöneticileri, konuşmalarında seçimlerde yapacakları çalışmaları anlattı. Devamında konuşmalarında, gençlerin işsizlik sorunlarına özel önem vereceklerini ifade etti. Dahası emekli aylıklarının artırılması ve ev kadınlarının iş olanaklarının artırılması için çaba göstereceklerini ifade etti.

Toplu

“CHP’ye İlgi Var”

Mahalle sakinleri ise, seçimlerden beklentilerini dile getirdiler. Gençlerin işsizlik sorunlarının çözümü, emekli aylıklarının artırılması ve ev kadınlarının maddi sıkıntılarının giderilmesi için CHP’nin seçimlerde başarılı olmasını istediklerini belirttiler.

Topluuu

Çözüm Odaklı Çalışma Olacak

Ayrıca CHP Altıeylül İlçe örgütü, seçim çalışmaları kapsamında Hasan Basri Çantay Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri sunmayı hedefliyor. Mahalle sakinlerinin sorunlarını seçilecek vekiller aracılığı ile gerekirse meclise kadar aktaracaklarını belirten CHP Altıeylül İlçe yöneticileri, seçimlerde halkın taleplerini dikkate alacaklarını ve çözüm odaklı politikalarla seçmenlerin karşısına çıkacaklarını vurguladı.

Haber: Serap Acar

…İş Olanakları Vaadi…

Genç nüfusta işsizlik;

Uluslararası Çalışma Örgütüne göre 15-24 yaş arasındaki bireylerin işsiz kalması genç işsizlik olarak değerlendirilmektedir.

Türkiye’de;

15-24 yaş grubunu kapsayan genç nüfusta işsizlik oranı bir önceki aya göre 2,6 puanlık azalış ile %17,8 oldu. Bununla birlikte bu yaş grubunda işsizlik oranı; erkeklerde %14,4, kadınlarda ise %23,9 olarak tahmin edildi.

 

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu