Gündemİlçe Haberleri

İVRİNDİ’DE FARKLI NOKTALARDA DEZENFEKTE NOKTALARI OLUŞTURULDU

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf CENGİZ ilçesinde koronavirüs ile mücadele kapsamında önlemlerini arttırıyor.

Belediye Başkanı Yusuf CENGİZ’in talimatları ile halkın uğrak noktaları arasında yer alan yerlere dezenfekte noktaları oluşturulup halkın hijyenine önem vermesine yönelik çalışma sağlandı.
Belediye bünyesinde yer alan ekipler Belediye giriş noktası, Kaymakamlık Binası girişi, ilçe Merkezinde bulunan Ziraat Bankası, Halk Bankası, Denizbank giriş noktaları, toplu taşıma araçlarının hareket noktaları, İlçe Tarım girişi, Ziraat Odası girişi, İlçe Meydanı başta olmak üzere farklı noktalara dezenfekte noktaları monte edildi.

Belediye Başkanı Yusuf Cengiz “İlçemiz için koronavirüse karşı topyekün seferber olmuş bir durumda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Saha çalışmalarımızı şimdilik askıya alıp, dezenfeksiyon ve ilaçlamaya yönelik çalışmalara ağırlık verdik. Halkımızın sağlığı için Belediye bünyesine ne düştüyse fazlasıyla gerçekleştiriyoruz. Esnek mesai kavramı uygulayarak çalışıyoruz. Şimdi de hijyen konusunda daha da titiz davranmamız gerektiği bir dönemin içerinde olduğumuz gerekçesiyle ilk önce ilçemiz çevresinde kurulan Pazar yeri giriş ve çıkışlarına şimdi de ilçe merkezimizde farklı noktalarda dezenfekte noktaları oluşturduk. Bu salgını hep beraber alacağımız tedbirler ile birlikte yeneceğiz. Şimdi zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayıp evde kalma zamanı” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu