Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

İvrindi’de Sevgiyle Aşılan Engel

İvrindi’de Sevgiyle Aşılan Engel

 

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, engellilerin yaşam koşullarını iyileştirecek hizmetlerin önemine değindi. Başkan Cengiz gittiği mahallede her engelli ile bir bir ilgilendi.

 

Bize İletilen Talepler Önceliğimiz 

Hepimiz birer engelli adayıyız diyen Başkan Cengiz, Engellilerin toplumun her alanında önemli ve değerli bir konuma sahip olduğunu belirtti. Belediye olarak kendilerine iletilen talepler öncelik verildiğini hatırlattı.  Başkan Cengiz,” Gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse İvrindi Belediyesi olarak bizden yardım talep eden engelli hemşerilerimize akülü araba yardımı yapıyoruz. Hepimizin engelli adayı olduğu bilincindeyiz ”ifadelerini kullandı.

 

Ivrindi 1

“Hepimiz Toplumun Birer Parçasıyız”

“Geçmişte engellilerimizin sorunları pek dile getirilmezdi. Maalesef engelli kardeşlerimiz eve hapsolan ve bakıma muhtaç bireyler olarak görülürdü. Devletimizin ve toplumumuzun verdiği destek ile artık her bir engelli kardeşimiz sosyal hayatın birer parçası oldu. Çalışma hayatımızın birçok bölümünde aktif olarak rol alan kardeşlerimiz üretimde, ülke ekonomisine katkıda, büyük görevler üstlenmektedirler.”

Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu