Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Jandarma Ekiplerinden 17 Adrese Eş Zamanlı Operasyon

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'nın koordineli operasyonuyla İstanbul, Çanakkale, İzmir ve Balıkesir'in 4 ilçesinde Silah ve Mühimmat Operasyonu gerçekleşti.

Jandarma Ekiplerinden 17 Adrese Eş Zamanlı Operasyon

Jandarma Ekiplerinden 17 Adrese Es Zamanli Operasyon
Jandarma Ekiplerinden 17 Adrese Eş Zamanlı Operasyon

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, yürütülen istihbari çalışmaların ardından silah ve mühimmat ticaretine yönelik gerçekleştirdiği operasyonla, 17 şüpheliyi yakalayarak suç örgütüne darbe vurdu.

3 İlde 4 İlçede Operasyon

Balıkesir merkezi de dahil 3 ilde (İstanbul, Çanakkale  İzmir) ve 4 ilçede (Burhaniye, Ayvalık, Gömeç, Edremit) faaliyet gösterdiği belirlenen şüphelilere ait 17 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, jandarma ekipleri şu materyalleri ele geçirdi:

  • 4 adet tabanca
  • 4 adet tabanca şarjörü
  • 170 adet tabanca fişeği
  • 40 gram kubar esrar

17 Şüpheli Hakkında İşlem

Operasyonun ardından 17 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.  Emniyet birimleri, vatandaşların güvenliği ve kamu düzeninin korunması adına gerçekleştirdikleri operasyonlarla suçla mücadeleye aralıksız devam edeceğini belirtti. Bu tür faaliyetlerin, toplumun huzur ve güvenliğine katkı sağlamaya yönelik kararlılığın bir göstergesi olduğu vurgulandı.

Haber Merkezi

Balıkesir’de PKK/KCK Terör Operasyonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu