İlçe HaberleriDünyadan HaberlerGündem

KADIN ELİ SOKAKTA

Edremit te Kadın eli sokağı açıldı. Edremit Belediyesi’nin, kadınların ürettikleri ürünleri satışa sunabilmesi için hazırladığı Kadın eli sokağı açıldı. Açılışa Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka da katıldı.

Edremit te kadın eli sokağı hizmete girdi. Açılışı yapılan sokak bundan sonra kadın eli sokağı olarak anılacak. Kadın eli sokağında kadınların el işi göz nuru el emekleri satışa sunulacak. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ,‘kadınlarımız tarafından üretilen, el emeği ürünlerinden oluşan satış stantların yer aldığı Kadın Eli Sokağı’nın açılışını yaptık. Kadın Eli”nin değdiği herşey güzel. Hayırlı olsun’ dedi. Kadın eli sokağı ile ilgili olarak el işçiliği ile örgülere verilen sanat önemlidir diyen el işi sanatları ustası Nihan Yadigar ‘burada bu sokağın açılması bizleri önce bir kadın olarak çok sevindirdi.

Değer verilmek güzel. Hem azda olsa ekonomi için kadına verilen bir değer diye düşünüyorum. Ben Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum ve tüm kadınlara el emekleri için teşekkür ediyorum. MERHABA aracılığı ile de tüm Edremitliler olsun gerekse dışarıdan ilçemize ziyaret için gelenlere buraya uğrasınlar ve birbirinden kıymetli ürünleri mutlaka görsünler diyorum’ dedi. Serap Tetik Acar’ın haberi

İlgili Makaleler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu