Balıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Kadın Girişimcilere Altın Tavsiyeler

Tüm profesyonel ipuçlarını kadın girişimciler için derledik. Sizinle paylaştığımız bu öneriler sayesinde parlayacaksınız!

 

Kadın Girişimcilere Altın Tavsiyeler

Kadın Girişimcilere Altın Tavsiyeler… Kadınların girişimciliğe yöneldiğini ve finansal istikrara ulaşmanın bağımsız yollarını bulduğunu görmek heyecan verici. Girişimcilik yolculuğuna yeni başlamayı düşünmüş veya başlamış olan kadınlardan biriyseniz, iş hedeflerinize ulaşmak için doğru yolda olduğunuzdan ve doğru yönde ilerlediğinizden emin olmak için birkaç hızlı ipucuna ihtiyacınız var.

İnsanlarla Bağlantı Kurun

Bağımsız bir kadın olmanız ve teknenizi kendiniz yelken açmak istemeniz harika, ancak birçok durumda iş kazanmanıza ve işinizin seviyesini yükseltmenize yardımcı olabilecek bağlantılara ve kaliteli bağlantılara ihtiyaç duyarsınız.

İşinizde ekstra mesafe kat etmek istiyorsanız, itibarı olan ve geniş bir kitleye ulaşan kilit paydaşlarla ortaklıklar kurmalısınız. Bunun için de insanlarla bağ kurmanız ve bağ kurmanız gerekiyor. İş dünyasında, hedeflerinize ulaşmak için arkadaşlıklar kurmanız veya yakın ilişkiler kurmanız gerekmez; bu bağlantılar, karşılıklı yarar sağlayan profesyonel bağlar olarak nitelendirilir ve kabul edilir.

Bu nedenle, insanlarla bağlantı kurmaktan ve profesyonel ağlar kurmaktan asla çekinmemelisiniz.

Mentor Bulun

Yine, işleri kendi başına yönetmek, kontrol etmek ve yönetmek istiyorsun, ama ya yaptığın şey, yaptığını düşündüğün şeyin tersiyse? Bu durumda, bir mentora ihtiyacınız var. Bir işi yürütme konusunda profesyonel uzmanlığa sahip tarafsız ve objektif bir akıl hocası. Bu, ailenizden herhangi biri, yakın bir arkadaşınız veya sizin için stratejik planlamanız ve uygulamanız konusunda bir danışman ve rehber olarak çalışacak hiç tanımadığınız bir profesyonel olabilir.

Kadın Girişimcilere Altın Tavsiyeler

Teknolojiye Yatırım Yapın

Geleceğin teknoloji olduğunu zaten biliyor olmalısınız. Üst düzey teknoloji ve şık uygulamalar satın alacak paranız yoktur. Ancak izleyiciyi çevrimiçi olarak ölçmek için çok çaba sarf etmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Plan’ı yönetmek ve projeleri yürütmek için bulut iletişim uygulamalarına sahip olmak ve temel pazarlama araçları sizin için çok önemlidir. Üstelik asistanlarınızın veya çalışanlarınızın teknolojik araçlardan en iyi şekilde yararlanabilmesi için yüksek hızlı internete ihtiyacınız var.

Kademeli Olarak İşe Alın

İşiniz gelişme aşamasındayken, yetersiz kaynaklar nedeniyle bir ekip tutamama ihtimaliniz var. Ancak istikrarlı bir konuma ulaştığınızı ve yaklaşımınızı genişletmeye hazır olduğunuzu belirleyin. Dahası, ilerletmeye de hazır olduğunuzu belirleyin. Daha sonra, personelinizi işe almaya başlamalısınız. . Kendinize fazla yüklenmemeyi unutmayın. İşe alma güçlüklerinden ve bütçe sınırlamalarından kaçınmak için belirli aralıklarla işe aldığınızdan emin olun.

Kadın Girişimcilere Altın Tavsiyeler

Kendinizi Pazarlayın

Siz bir girişimcisiniz ve belli ki paraya ihtiyacınız var. Genel olarak, kadınların fon alma olasılığı erkeklerden daha düşüktür. Ancak özellikle kadın girişimcilere fon sağlayan kuruluşlar var. Kadın haklarını savunan tüm bu tür kuruluşların parasını ve ilgisini çekmek için kendinizi bir kadın girişimci olarak pazarlayın.

Sonuç olarak

Eğer bir kadın girişimciyseniz ve çıktığınızda kendinizi aşmak istiyorsanız sabırlı, düşünceli ve ısrarcı olmalısınız. Ayrıca dijitalleşen dünyaya ayak uydurmak için profesyonel bağlantılar kurmalısınız. Ayrıca, kendinizi bir kadın girişimci olarak pazarlamalısınız. Son olarak, kademeli olarak bir mentor ve ekip tutmalı ve teknolojiye yatırım yapmalısınız.

..Kadın Girişimcilere Altın Tavsiyeler..

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

Referans: Kelly Rodriguez

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu