GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıTürkiye GündemiYaşam

Kadir Doğulu’nun Yanındaki Hangi Ünlü Kadın

Kadir Doğulu’nun yanındaki hangi ünlü kadın. Eğlence mekanında kadınlarla görüntülenen Doğulu’nun yanındaki kadın merak konusu oldu.

 

Kadir Doğulu’nun yanındaki hangi ünlü kadın. Mekandaki müşteriler Kadir Doğulu’yu dün akşam eğlence mekanında iki kadınla samimi halde yakaladı. Doğulu’nun yaptığı kaçamak sosyal medyaya düşünce yakınlaştığı kadınlar merak konusu oldu. Doğulu’nun öptüğü kadının Selin Ciğerci olduğu söyleniyor.

Kısa süre içinde binlerce mesaj alan Ciğerci, sosyal medya hesabından açıklama yaparak “Evet benziyor ama vallahi değilim. Bak evden çıkmadım daha Alaçatı’da” dedi.

 

Ben Değilim

Doğulu’nun uzun süredir baş harfi “S” olan bir kadınla birlikte olduğu ve imam nikahı dahi kıydıkları söyleniyor. Görüntüdeki siyah saçlı kadın ise Selin Ciğerci’ye benziyor. Ciğerci’nin Doğulu’nun kadınlarla yakınlaştığı yere yakın bir yerde oturması da iddiaları güçlendirdi. Kısa sürede Instagram’dan binlerce mesaj alan Ciğerci, hakkındaki iddiayı yalanlayarak “Evet benziyor ama değilim vallahi. Bak evden çıkmadım daha Alaçatı’da. Baş harfi “S” demişler DM‘lerimde şov var. Yine suçsuzum hem kızın beli kalın benim daha ince” dedi.

 

Ffg 1

 

Ev Tuttu İmam Nikahı Kıydı

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan iddialara göre; Kadir Doğulu, bir süredir baş harfi “S” olan bir kadınla aşk yaşıyor. Doğulu’nun birlikte olduğu kadına bir ev tuttuğu kendisinin de sık sık o eve gittiği ileri sürüldü. Kadir Doğulu’nun kadını ailesinden istediği hatta imam nikahı kıydığı da söyleniyor. Ünlü isimle 7 yıldır evli olan Atagül’ün de bunlardan haberi olduğu konuşulanlar arasında

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül tanıştıkları dizide birebirlerine aşık olarak evlendi. 2016 yılında evlenen çift, evliliklerini gözlerdenuzak yerde yaşıyordu. Fakat dün akşam ihanetin kareleri sosyal medyaya yansıdı. Sessizliğini koruyan  Neslihan Atagül’den henüz bir açıklama gelmedi.

Haber: Elif Şahin

Gazetemerhaba

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu