Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

AVŞA ADA’SINDA COŞKUYLA KARŞILANDI!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Avşa Ada’sında; Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, AK Parti Marmara İlçe Başkanı Mehmet Kuz ve teşkilat üyeleri ile buluştu.

 

435435

Büyük bir ilgi ile karşılanan Uygur, saha çalışmalarına pazar esnafı ve vatandaş buluşması ile başladı.Hanım buluşmaları kapsamında Temel ailesine konuk olan Uygur, sonrasında Yiğitler Camii’nde Geniş ailesinin Mevlid-i Şerifine katılarak taziyede bulundu.

 

5675

Saha çalışmalarına teşkilat mensupları ile birlikte Yiğitler Köyü’nde devam etti. Esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ile karşı aldı. Yiğitler Köyü hanımlar buluşmasına yüksek enerji ile giriş yaptı. Uygur’u halk  sevgi seliyle karşıladılar. ‘Yiğitler Köyü Türkiye yüzyılına hazır, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanının yanında olmaya hazır!’ sözleriyle konuşmalarını tamamladı.

Avşa Ada’sında balıkçılar ile selamlaştı, gelecek sezonlar için bereket ve bolluk diledi. Depremden etkilenerek Malatya’dan Avşa Adası’na gelen Erkan ailesini ve engelli evlatları olan Kuloğlu ailesini ziyaret ederek Avşa Ada’sı programını tamamladı. Paylaştıkları gün sonu videosundaki görüntüler, izleyenlere ‘‘Avşa Ada’sında Belgin Uygur rüzgarı esti. ’’ dedirtti.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu