GündemGörüntülü HaberlerSiyaset

KAMALI: “GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ DEĞİL, BUGÜNÜMÜZ OLMALI”

İlknur Kamalı, 24 Haziran Milletvekili seçimlerinde CHP’den Milletvekili aday adayı olduğunu gün CHP İl Binası’nda yaptığı basın toplantısıyla açıkladı.

Balıkesir’in en genç siyasetçileri arasında yer alan İlknur Kamalı dün CHP İl Binası’nda 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere Milletvekili aday adaylığını resmen açıkladı. CHP İl Başkanı Serkan Sarı’nın da yer aldığı toplantıda, “Pazartesi günü aday adaylığı sürecini bitiriyoruz. İlknur Kamalı’nın aday adaylığını tebrik ediyorum” dedi. Seçildiğim takdirde hem gençlerin hem de kadınların temsilcisi olacağım diyen Milletvekili aday adayı İlknur Kamalı yaptığı açıklamada “Umudu örgütlemek için gençlik geleceğimiz değil bugünümüz olmalı” dedi.

18 YAŞIMDAN BU YANA CHP’DEYİM

CHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan İlknur Kamalı, “Bir ülkenin şansı varsa onu doğru yöneticilere denk getirir, tıpkı bir öğrencinin eğitim yaşamında doğru öğretmene rastlaması gibi. Kendimi yetiştirmenin bir okulu olsa o okulun adını CHP koyardım. 18 yaşımdan bu yana partimizin her kademesinde görev alarak insan haklarını, demokratik ve laik Türkiye’nin bekasını, barışı, aydınlık bir geleceği, eğitimi, emeği, çocuk ve kadın haklarını savunmayı şiar edindim. CHP, yürüdüğümüz bu karanlık ormanda doğru yolu bulmamı sağlayan bir ışık oldu. CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı olarak yürüdüğüm bu yolda hepinizin desteğini bekliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi. Sevda Kaygısız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu