Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Karakaşlı “Şahsıma Ait Değil”

Karakaşlı  “Şahsıma Ait Değil”

Karakaşlı “Şahsıma Ait Değil” dedi. Balıkesir BARO Başkanı Nadir Karakaşlı hakkında karalama kampanyası başlatıldığını söyledi. Karakaşlı yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında kapalı whatsap grubundan araştırılması için yazdığı yazının çarpıtıldığını belirtti.

Karakaşlı “Şahsıma Ait Değil” dedi. Ayrıca BARO Başkanı Karakaşlı, 25 Nisan 2023 günü bir kısım avukat meslektaşıyla paylaşım yaptığını belirtti. Ayrıca,kapalı WhatsApp grubundan bir paylaşım yaptığını ve ilettiği görüntüler üzerinden karalama yapıldığını iddia etti.

Karakaşlı “Rızam Dışında Çarpıtılmıştır”

Başkan, “Bana iletilen ve özel gruba ilettiğim görüntülerin ve altına yazdığım cümlenin tamamı verilmemiş” dedi. Ayrıca, “Sadece bir kısmının ekran görüntüsü alınıp ve ekran görüntüsünde bana ait olmayan bir cümle özellikle vurgulanmış. Dahası tahrif edilmiş. Böylelikle, haksız olarak bilgim ve rizam dışında çarpıtılarak basına aktarılmıştır ”dedi.

Parti Üyesi Değilim

Açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Şahsımı tanıyanların hiçbir parti üyesi olmadığımı, mesleğim ve siyaseti asla karıştırmadığımı bildiği halde, birilerine hizmet ettiğim, bazı odaklarla iş tuttuğum, ahlaklı ve onurlu bir duruş sergilemediğim, erdemli olmadığım, seçimle geldiğim Baro Başkanlığı görevine yakışmadığım şeklindeki ithamlar iftira niteliğinde ve hukuka aykırıdır. Konu hakkında yasal yollara başvuracağımı kamuoyunun bilgilerine sunarım”

Nadir Karakaşlı

1964 yılında Balıkesir’de doğdum, Mehmetçik İlkokulu, Karesi Ortaokulu ve Balıkesir Lisesini bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girdim. Üniversite sonrası Avukatlık stajı ve askerlik görevinden sonra 1994 yılında serbest avukatlık yapmaya başladım. Evli ve iki çocuk sahibiyim.

Balıkesir Barosunun çeşitli komisyonlarında görev yaptıktan sonra 2006-2008 yılları arasında Balıkesir Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği, Balıkesir Barosu Staj Eğitim Kurulu Genel Sekreterliği, Balıkesir Barosu Çevre Sorunları Komisyonu Başkanlığı, Balıkesir Barosu Avukat Hakları ve Meslek Sorunları Komisyonu üyeliği, Balıkesir Barosu Kent Konseyi temsilciliği görevlerinde bulundum. Uzun yıllar Balıkesir Barosu Staj Eğitim Kurulu’nda eğitim verdim.

Yaklaşık 35 yıl çeşitli kulüplerde basketbol oynadım, basketbol antrenörlüğü ve basketbol hakemliği yaptım ve lise öğrenciliğimden itibaren 11 yıl çeşitli orkestralara profesyonel olarak bateri çaldım.

Halen Balıkesir İl merkezindeki büromda serbest Avukatlık yapmaya devam ediyorum.

 

Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu