Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Karesi’de Başkan Orkan Vatandaşı Dinleyip Hizmetleri Yerinde Takip Ediyor

Karesi’de Başkan Orkan Vatandaşı Dinleyip Hizmetleri Yerinde Takip Ediyor

 

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan belediye hizmetlerini yerinde incelerken vatandaş ziyaretlerini de sürdürüyor. Orkan, “Karesi ‘ye daha iyi hizmet vermek için tüm birimlerimizle iş başındayız. Mahalle ziyaretleri ile vatandaşımızın her an yanındayız. Vatandaşlarımızı dinleyerek, ihtiyaç olan hizmetlere çözüm üretiyoruz” dedi.

 

Dincer Orkan

Karesi’de İhtiyaç Fazlası Eşyalar İhtiyaç Sahiplerine Gidiyor

Başkan Orkan, Kısa süre önce açılışı gerçekleşen katı atık merkezini hatırlattı. Ardından da geri dönüşümde önemli bir rol oynadığını söyledi. Ayrıca, ihtiyaç fazlası eşyaların da onarıldığını belirtti. Dahası, onarılan malzemeleri de belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara verildiğini belirtti. Karesi Belediye’si olarak tüm iletişim kanallarını açık tuttuklarını belirten Orkan, “soru ve sorun için bizi arayın. Çözüm üretmek ve sizleri mutlu etmek bizim işimiz” dedi.

Dincer Orkan 02

Bu Hafta Karesi Hangi Mahallelerde?

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Karesi Belediyesi, bu hafta Toygar Mahallesi Yıldırım Caddesi Maltepe Mahallesi Okul Caddesi  kaldırım taşı çalışması, Tatlıpınar Mahallesi kadastro yollarının malzemeli bakım onarım işi ve Kabakdere Mahalle içi sokakların iyileştirilmesi çalışması yaptı. Ayrıca, Karakol Mahallesi arazi yollarının bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.

Dincer Orkan 01

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu