GündemSpor

KARESİSPOR SEZONU AÇTI

Balıkesir’in Türkiye Basketbol Ligi’ndeki temsilcisi Karesispor, 2018-2019 sezonu için ilk antrenmanını yaptı.

Balıkesir’i Türkiye Basketbol Ligi’nde temsil eden Karesispor, Kurtdereli Spor Salonu’nda toplanarak yeni sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi. Yabancı oyuncular Carlos Medlock ve Thomas Gipson’ın da yer aldığı idmanda tüm oyuncular hazır bulundu.

YENİ SEZON KADROSU

Karesispor yeni sezonda Baş Antrenör Gencer Baytimur ile yola devam ederken geçen sezonki kadrosundan Hazer Avcı ve Volkan Aydın ile yeniden anlaştı. Karesispor’un yeni yabancıları Thomas Gipson ve Carlos Medlock olurken Yalova’dan Murat Can Esen, Sigortam.net Bakırköy Basket’ten Reha Öz, PETKİM Spor’dan Doğukan Sönmez, Afyon Belediyesi’nden İbrahim Yıldırım ve Fethiye Belediyesi’nden Seray Yıldırım da yeni sezonda Karesispor formasını giyecek.

GENCER BAYTİMUR: SIKI BİR ÇALIŞMAYLA HEDEFE GİDECEĞİZ

Yeni sezonun ilk idmanı öncesinde açıklamalarda bulunan Karesispor Baş Antrenörü Gencer Baytimur, “Yeni sezonun ilk idmanına çıkıyoruz. Heyecanlıyız. Bu takımı sezon sonu hak ettiği yere getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun için de bugünden itibaren sıkı bir çalışmayla hedefe gideceğiz” dedi.

AHMET AYAN: YENİ SEZON TÜM BALIKESİR’E HAYIRLI OLSUN

Karesispor Başkanı Ahmet Ayan yeni sezon öncesinde herkese sakatlıktan uzak bir sezon dilediğini belirtirken, “Takımlardaki belirsizliklerden ötürü transfer piyasasının hareketli olmadığı bir dönem yaşıyoruz. Yine de biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımımızı istekli, hırslı, bize katkı sağlayacağına inandığımız ve takım olgusuyla hareket eden isimlerden oluşturduk. Sıkı bir çalışmayla istenilen hedefe ulaşabileceğimizden şüphem yok. Yeni sezon tüm Balıkesir’e ve Karesispor’umuza hayırlı olsun” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu