Gündemİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Kasımpaşa-Beşiktaş maçı

Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ne zaman? Dahası, saat kaçta? Beraberinde, hangi kanalda? Soruların cevapları detaylarda…

 

 

Kasımpaşa-Beşiktaş maçı…. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ne zaman? Dahası, saat kaçta? Beraberinde, hangi kanalda?

 

Trabzonspor’la 29. haftada mücadele deplasmanda 0-0 sona erdi. Mücadelenin ardından biri hükmen olarak oynadığı tüm maçları siyah-beyazlılar, kazandı. Ayrıca, 74 puanla ligde 3. sırada yer alıyor.

Ligde oynadığı son 3 maçtan da galibiyetle bitirdi. Dahası, Kasımpaşa küme düşme tehlikesini attı. Beraberinde, 43 puanla 10. basamakta yer alıyor.

Omar Colley cezalı, Onur Bulut sakat

Siyah-beyazlı takımın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Omar Colley bu akşam oynanacak karşılaşmada görev almayacak. Beşiktaşlı futbolcu, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının ardından Adana Demirspor karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüştü.

Beşiktaş’ta Onur Bulut’un da Kasımpaşa karşısında görev yapması beklenmiyor. Dizinde yaşadığı sorun nedeniyle antrenmanlara katılmayan siyah-beyazlı oyuncu, Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek. Kasımpaşa’da ise eksik yok.

Beşiktaş’ta 3 oyuncu sınırda

Beşiktaş’ta 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Siyah-beyazlılarda Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Arthur Masuaku, Kasımpaşa karşısında sarı kart görmeleri halinde sezonun son maçı olan Konyaspor mücadelesinde görev alamayacak.

Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Devamında, hangi statta olacak?

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasındaki Kasımpaşa-Beşiktaş mücadelesi bugün gerçekleşecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadele beIN Sports‘tan yayımlanacak. Karşılaşma, Recep Tayyip Erdoğan Stadı‘nda meydana gelecek.

Muhtemel 11

Teknik Direktör Şenol Güneş’in takımını; Mert, Rosier, Welinton, Saiss, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih, Redmond, Gedson, Cenk, Aboubakar ilk 11’i ile sahaya sürmesi

SPOR Haberinin edindiği bilgiye göre, Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa’ya konuk olacak.

 

bekleniyor.

…Kasımpaşa-Beşiktaş maçı…

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu