Gündem

Katkısı büyük

Ak Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na referandum sonrası teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 

 

Ak Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan referandum öncesi evet kampanyaları için kendilerine hep destek, güç ve enerji veren Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Teşekkürler Kafaoğlu

 

Belediyenin haberine göre Başkan  Atahan: “İlçemizde evet oyu çıktı. Kısa sürede iyi işler başardığımızı düşünüyorum, bu başarıda Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun büyük katkısı var. Başkanımız ile birlikte daha güzel işler yapacağız” dedi.

 

Atahan’nın konuşmasının ardından Başkan Kafaoğlu şu sözleri söyledi: “Altıeylül teşkilatı 2 ayı doldurdu. Teşkilat olarak gerçekten başarılı bir çalışmaya imza attınız. Teşkilat olarak bakan ve Başbakan ağırladınızFedakârlık yapmaktan asla kaçmayacağız. Çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum.  Bir seçimin bittiği yerde diğer seçim başlar. Saha da olmaya devam edeceğiz. Biz sizlerle gurur duyuyoruz, Altıeylül teşkilatı 2 aydan bu yana uyum içerisinde çalışıyor, çalışacaktır”.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu