Balıkesir Son Dakika HaberleriGündemİlçe Haberleri

Kaymakam Koray Çelik Balıkesir’e Veda Etti

Balıkesir’in Manyas Kaymakamı Koray Çelik, makamına veda etti. Ayrıca, veda ederken konuşma yaptı.

 

Kaymakam Koray Çelik Balıkesir’e Veda Etti…  Koray Çelik, Kaymakamlar Kararnamesi ile Bingöl’ün Adaklı ilçesi Kaymakamlığına ataması gerçekleşti. Ardından, yeni görev yerine gitmek üzere Manyas’a veda etti. Çelik, 2021 yılında Manyas Kaymakamlığı’na ataması oldu. Böylece, Çelik yaklaşık iki yıldır ilçe de görev yaptı.

Kaymakam Koray Çelik Balıkesir'E Veda Etti

Kaymakam Koray Çelik Balıkesir’e Veda Etti

Hükümet Konağı önünde, Koray Çelik için uğurlama gerçekleşti. Gerçekleşen uğurlamaya kurum amirleri, AK Parti İlçe Başkanı Yücel Günay ve davetliler katılım sağladı. Kaymakam Çelik, veda konuşması yaptı. Yaptığı veda konuşmasında, “Görev yaptığım süre boyunca ilçemizin sosyo-ekonomik gelişimini arttırma gayreti içerinde oldum. Hep daha iyisini hak ettiğini, potansiyelinin yüksek olduğunu düşündüm. Bunun her yaştan insanın derdine ortak olmaya ve derman bulmaya gayret ettim. Çözümsüz kalan çoğu iş için de kanımızın son damlasına kadar gayret ettiğimizin bilinmesini isterim. Bizlere ev sahipliği yapan değerli Manyaslılara ve birlikte görev yaptığım mesai arkadaşlarımdan istemeden de olsa kalplerini kırdığım varsa haklarını helal etmelerini istiyorum. Herekse çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaymakam Koray Çelik Balıkesir'E Veda Etti

Son olarak Kaymakam Koray Çelik, kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaştı. İHA’nın edindiği bilgiye göre dahası, duygusal anlar da oldu.

..Kaymakam Koray Çelik Balıkesir’e Veda Etti…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu