Gündemİlçe Haberleri

KAYMAKAMI SIRMALI; “ONLARIN DUASI YETER”

Kaymakam Ali Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı huzurevi sakinlerini ziyaret ederek onları yalnız bırakmadı.

Edremit Kızılay Huzurevini sık sık ziyaret eden Kaymakam Sırmalı ve Eşi Nuray Sırmalı huzurevinde yaşayan yaşlıların gönüllerini alıyor, sıkıntılarını dinliyor.

Bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyarette Huzurevi sakinleri ile bir araya gelen Kaymakam Sırmalı, huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilendi. Huzurevi sakinleri ile öğle yemeği yiyen Kaymakam Sırmalı ve Eşi Nuray Sırmalı yemek sonrası huzurevi sakinleri ile samimi bir ortamda  sohbet etti.

Ziyarette açıklama yapan Kaymakam Sırmalı: “Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü, milli ve manevi değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, en değerli varlıklarımızdır. Onlara sağlıklı ve mutlu bir hayatı sağlamak hepimizin görevidir. Türk Kültüründe çok önemli konuma sahip olan yaşlılarımız,  hürmet ve saygı makamıdır.  Yaşlılarımıza daha iyi yaşam koşullarını sağlamak en büyük görevimizdir. Bütün çabamız, üzerimizde emekleri olan eli öpülesi yaşlılarımızın huzur ve mutluluk içinde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak ve ihtiyaç duyduklarında devletimizin sıcak yüzünü onlara göstermektir.

Bugün yaşlılarımıza daha çok sosyal imkan sağlayan, onların yanında ve onların hizmetinde olan güçlü bir  devletimiz var” dedi.
Her zaman yaşlıların yanında olduklarını belirten ve “Yaşlılarımız başımızın tacıdır, onların duası yeter” diyen Kaymakam Sırmalı’nın samimi ve sıcak ziyaretinden dolayı huzurevi sakinleri duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Huzurevi ziyareti, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin akabinde son buldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu