Gündemİlçe Haberleri

Kaza değil kazalar

Önce Büyükşehir Belediye Otobüsü kaza yaptı. Ardından bir kamyon dereye uçtu. Yetmedi kazayı izleyen seyir halindeki araçlarda kaza yaptı.

 

 

O DEMİRLER CAN ALDI

 

Balıkesir Bigadiç yolu üzerinde seyir halindeki bir kamyon yol kenarında sürücüsünün hakimiyeti kaybetmesi ile dereye uçtu. Uçtuğu deredeki demirlere saplanan 1 kişi, yaşamını yitirirken sürücü ve yanındaki bir kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 

Balıkesir Bigadiç karayolu Seka yolu güzergâhında trafik kazası yaşandı. Kazada kamyon dereye uçtu. Seyir halindeki bir kamyon sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarındaki kanala devrildi. Kanaldaki demirlerse kazada ölen kişinin yaşamına mal oldu. Sürücünün ve yanında bulunan kişinin ağır yaralı olarak Şehir Hastanesine kaldırıldığı belirtilirken özel bir şirkette çalışan Osman Kahramanın yaşamını yitirdiği belirtildi. Kahraman’ın evli olduğu ve yaşlı annesi ve  birlikte Çağış’ta yaşadığı öğrenildi.

 

ZİNCİRLEME KAZA

 

Kaza saat 14.45’te meydana geldi. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri itfaiye ekiplerinin de yardımı ile iki kişiyi araçtan çıkardı ancak demirlere saplandığı tahmin edilen Osman Kahraman kamyonla birlikte kurtarıcı araç geldikten sonra vinçle çekildi. Deredeki demirler itfaiye ekiplerince kesildi. Bigadiç Balıkesir yolunda trafikteki araç sürücüleri ve sürücülerin kullandığı araçlardaki vatandaşlar meraklı olunca yolda üst üste kazalar meydana geldi. Dikkati dağılan bir sürücü öndeki araca çarptı. Yol geçici olarak trafiğe kapatıldı ve bazı bölümlerinde ise trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Merhaba Haber Merkezi

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu