GündemEkonomiİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Kepsut Belediyesi 1 Taşınmazı Kiraya Verecek

Kepsut Belediyesi 1 Taşınmazı Kiraya Verecek: Kepsut Belediye Başkanlığı 1 adet taşınmazı kiraya verecek. Mülkiyeti Belediyeye ait İlçenin Sanayi Bölgesinde bulunan 30,00 m² yüzölçümlü 3 Nolu dükkân 3(üç) yıllığına kiraya verecek.

 

Kepsut Belediyesi 1 Taşınmazı Kiraya Verecek

4 5

2886 sayılı kanunun 45-48. Maddeleri ile şartnamesinde yazılı hükümler dahilinde, Mülkiyeti Belediyeye ait İlçenin Kasapzade Mahallesi Sanayi Bölgesinde var.  Öte yandan 30,00 m² yüzölçümlü 3 Nolu dükkân 3(üç) yıl müddetle kiraya veriliyor. Ayrıca Muhammen bedel olarak aylık 2.400,00-TL. (ikibindörtyüztürklirası)  kira bedeli takdir olup, %3 geçici teminat olarak 2.592,00-TLdir.

 

Ayrıca Açık Teklif Usulü Arttırma suretiyle Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemizin Kasapzade Mahallesi Sanayi Bölgesinde bulunan. 30,00 m² yüzölçümlü 3 Nolu dükkânın, 15.06.2023 Perşembe günü saat:14:00’ da Belediye Encümeni huzurunda Belediye Toplantı Salonunda yapılacaktır.

İhale ile ilgili şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde. Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden temini mevcuttur.

İsteklilerin;

  • Gerçek kişiler için Nüfus Cüzdanı fotokopisini ve ikametgâh belgelerini,
  • Öte yandan Belediyeye borcu (Emlak, ÇTV, Kira vb borçlar) olmadığına dair belgeyi,
  • İhaleye katılabilmeleri için geçici teminat bedelini en geç ihale günü Saat 12:00’ a kadar yatırmış olmak. Ayrıca İstekliler adına iştirak ediliyor ise istekli adına teklif yapacak kişilerin. Vekâletnameleri ile noter onaylı imza sirküleri.
  • Ayrıca Tüzel kişi olması halinde ilgili mevzuat gereği kayıtlı olduğu. Ticaret ve/veya Sanayi Odasında ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.
  • Taliplilerin, Kepsut İlçesi nüfus kütüğüne kayıtlı olmaları. Dahası taliplilerin en az 1 yıl Kepsut İlçesinde ikamet ettiğini gösterir belge. Ayrıca (İlk ihalede taliplisi çıkmayan taşınmaz için, daha sonra yapılacak olan ihalesinde, herhangi bir ikamet şartı olmayacak.

2886 sayılı kanunun 6. Maddesinde adı geçen şahıslar ihaleye katılamazlar.

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre; İhale ve Teklif Açma Tarihi

15.06.2023 14:00’te.

Detaylar İçin Tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu