YaşamGündem

Kepsut Belediyesi’nden Trafik Duyurusu!

Kepsut Belediyesi, Kille Çayı Köprüsü'nün tamamlanan onarım çalışmalarının ardından trafiğe açıldığını duyurdu. Ancak bazı sürücülerin hala bölünmüş yola girdiği ve ters şeritte ilerlediği belirtildi.

Kepsut Belediyesi’nden Trafik Duyurusu!

Kepsut Belediyesinden Trafik Duyurusu 1
Kepsut Belediyesi’Nden Trafik Duyurusu!

Bölünmüş Yol Düzenlemesi Sonlandırıldı!

Kepsut Belediyesi’nin yaptığı açıklamaya göre, Kille Çayı Köprüsü’ndeki onarım çalışmaları tamamlandı ve köprü trafiğe açıldı. Köprü üzerindeki bölünmüş yol düzenlemesi sonlandırıldı. Ancak, bazı sürücülerin Balıkesir istikametine giderken hala bölünmüş yola girerek ters şeritte ilerledikleri tespit edildi. Belediye yetkilileri, bu durumun trafikte olumsuzluklara yol açabileceğini ve tehlikeli durumlara neden olabileceğini vurgulayarak sürücülere uyarılarda bulundu.

Kepsut Belediyesi’nden Açıklama

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sayın Vatandaşlarımız. Onarımda olan Kille Çayı Köprüsü, tadilatının bitmesinin ardından ulaşıma açılmıştır. Bu sebeple, Balıkesir istikametine gidişlerde köprü üstünde uygulanan bölünmüş yol uygulamasına son verilmiştir. Ancak bazı vatandaşlarımızın Balıkesir istikametine gidişlerde hala bölünmüş yola girerek ters şeritten gittiği gözlemlenmektedir. Üzücü olaylara sebebiyet vermemek adına, lütfen trafik işaret ve işaretçilerine riayet ederek trafik akışını sağlayalım.

Haber: Bülten

Trafikte kuralları ihlal edenlere 1 milyon 275 bin lira ceza

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu