Gündemİlçe Haberleri

Kepsut Tarım ve Hayvancılık Fuarına Hazırlanıyor

Kepsut ilçesinde bu yıl 8’incisi düzenlenen Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın,23-26 Şubat’ta açılması planlanıyor. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve Atlas Uluslararası Fuarcılık Ltd.Ştisahibi Fevzi Atasağun bu yıl kapılarını 8’nci defa açacak olan Balıkesir Tarım Fuarı için açıklamada ortak bir açıklama yaptı.

 

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, ‘ Bu yıl tarım fuarına 250 bin ziyaretçi bekliyoruz. 8’incisi düzenlenecek Balıkesir Tarım Fuarının beşincisi Kepsut’ta gerçekleşecek. 23 Şubat 2017 tarihinde kapılarını tüm Türkiye’ye açacak, 26 Şubat’a kadar sürecek, 4 gün boyunca. Yine bizim beklentimiz olan 250 bin kişiyi Kepsut’ta ağırlayacağız, Ziyaretçiler tarım fuarını ziyaret edecek, tarımdaki teknolojik gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulacaklar.’ dedi.

 

SEKTÖRDEKİ GELİŞMELER

Atlas Uluslararası Fuarcılık Ltd.Şti sahibi Fevzi Atasağun; “8. Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı 400 firmanın katılımı ile yapacağız. Fuarımızın amacı tarım ve hayvancılığın daha iyi seviyelere gelmesi yaygınlaştırılması ve tarımla uğraşan çiftçilerimizin hayvancılık sektörünün sektördeki gelişmeleri makine ve teçhizatlarını yakından takip etmelerini sağlamaktır” şeklinde konuştu.

 

KAPALI PAZARYERİNDE OLACAK

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Kepsut ilçesi olarak Balıkesir Tarım Fuarı’na ev sahipliği yapmanın kıvancını yaşadıklarını ifade etti. Yine dolu dolu, güzel bir fuar organize edeceğimizi umuyorum. Balıkesir’in gerek sanayi gerekse hayvancılık bakımından Türkiye’nin öncü illerinden diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: , “Tarım fuarları beş yıldır Kepsut’ta yapılıyor. 6 bin metrekare kapalı pazar yeri, ilçe belediyemizin ilave ettiği 2-3 bin metrekarelik alanda yapılıyor ve çok başarılı geçiyor. Bu yıl da yine Kepsut’ta şubat sonunda gerçekleşecek. Tarım İl Müdürlüğümüzün de bu konuda destekleri var. Balıkesir tarım makinelerinde imalat ve üretim olarak önde bir şehir. Tarım ve hayvancılıkta Türkiye’yi besleyen bir il. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Tarım İl Müdürümüze ve fuarı düzenleyen Atlas Fuarcılık kuruluşuna teşekkür ediyorum. . Balıkesir’imize hayırlı olsun” Tüm Balıkesir’i, tüm Türkiye’yi fuara davet ediyorum“

 

Kamil Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu