Gündemİlçe Haberleri

Kepsutlu Öğrenciler Eren Bülbül’ün Memleketine Gidiyor

Kepsut Gençlik Merkezi, Şehit Eren Bülbül'ün anısını yaşatma amacıyla özel bir etkinlik düzenledi.

Kepsutlu Öğrenciler Eren Bülbül’ün Memleketine Gidiyor

Kepsutlu Ogrenciler Eren Bulbulun Memleketine Gidiyor 1
Kepsutlu Öğrenciler Eren Bülbül’Ün Memleketine Gidiyor

Kepsut Gençlik Merkezi, Şehit Eren Bülbül’ü Anma Projesi kapsamında düzenlediği özel bir seyahatle Trabzon’a doğru yola çıkıyor. Gençler, bu yolculuk sırasında hem tarih ve kültürle buluşacak hem de Şehit Eren Bülbül’ün hatırasını yaşatma fırsatı bulacaklar.

“Özel bir yolculuk düzenledik”

Gençlik Merkezi Başkanı Cenk Bülteli, Merhaba ’ya yaptığı açıklamada, “Şehitlerimiz, bugünleri yaşayabilmemiz için canlarını hiç düşünmeden veren kahramanlardır. Bu anlamı daha derin hissetmek ve bu fedakarlığı anlamak için özel bir yolculuk düzenledik” dedi.

Başkan Cankul: “Kalplerimiz Samimiyet Dolu”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, bu duygusal sürecin kalplerde derin izler bırakacağını belirterek, “Gençlik Merkezimiz, ismini Şehit Eren Bülbül’den alarak vefakar öğrencileriyle anlamlı bir gezi düzenliyor. Bu gezi, vefa ve minnet dolu anılarla dolacak. Şehitlerimizi yad edip anma fırsatı bulacağımız Trabzon yolculuğu, öğrencilerimize pek çok şey öğretecek” ifadelerini kullandı.

Eren Bülbül’ün Anısına Trabzon Yolculuğu

Öte yandan, Eren Bülbül’ün anısına düzenlenen Trabzon seyahatinin, katılımcılara önemli deneyimler kazandıracağına inanılıyor. Başkan Cankul, “Gençlerimizi ve Kepsut’u önemsiyoruz. Projelerimizi gençlerin istekleri doğrultusunda şekillendiriyoruz. İlçemiz, vefakar insanlarıyla kendine özgü bir yapıya sahiptir. Belediye olarak sosyal belediyecilik ve insan odaklı çalışmaları önemsiyoruz. Çalışmalarımız 7’den 70’e herkesi kapsayacak şekilde hızla devam ediyor. Kepsut için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Kepsutlu Öğrenciler Eren Bülbül’ün Memleketine Gidiyor

Kepsut’ta Gençler Eren Bülbül’ün İzinden Gidiyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu