GündemEğitimİlçe Haberleri

KEPSUT’TA BELEDİYE BAŞKANI DEĞİŞTİ

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, makam koltuğunu kaptırdı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan grup Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında 3.sınıf öğrencisi Cemal Kağan Koyuncu ve 2. Sınıf öğrencisi Elif Narin Kökçü Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’un makam koltuğuna oturdu. Temsili Başkanlar, belediyenin yaptığı sosyal ve kültürel çalışmalar hakkında bilgi alarak, Kepsut Belediyesinin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘’Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden’’ projesi kapsamında kendilerine verilen kırtasiye malzemeleri ile okullara yapılan eğitim desteklerinden dolayı Belediye Başkanı İsmail Cankul’a teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı İsmail Cankul da öğrencilere hitaben; ”Öncelikle ziyaretten ötürü başta okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür ederim, öğretmen ve öğrencilerimizin taleplerini her zaman en kısa sürede yerine getirme gayretindeyiz çünkü siz çocuklarımızın geleceğimiz olduğunu biliyoruz. Sizlerin en iyi şartlarda eğitiminizi devam ettirmeniz ülkemizin ve Vefalı Yurt Kepsut’umuzun geleceği demek” dedi.

Sevda Kaygısız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu