Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Kepsut’ta El Yapımı Ürünler Büyük İlgi Gördü

Kepsut Kaymakamlığı İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi tarafından düzenlenen 2. Dönem kursiyerlerin el emeği ürünlerinin sergilendiği etkinlik gerçekleşti..

Kepsut’ta El Yapımı Ürünler Büyük İlgi Gördü

 

Kepsutta El Yapimi Urunler Buyuk Ilgi Gordu 1

 

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve Kepsut Kaymakamı Harun Arslanargun, Kepsut Kaymakamlığı İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi tarafından düzenlenen 2. Dönem kursiyerlerin el emeği ürünlerinin sergilendiği etkinliğe katıldılar.

Kepsutta El Yapimi Urunler Buyuk Ilgi Gordu 2

“El emeği göz nuru çalışmalar çok başarılı”

Serginin açılışına katılan Başkan Cankul, kursiyerlerin el emeği ürünlerinin sergilendiği bu etkinliğin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Kepsut Kaymakamlığı İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi tarafından düzenlenen bu sergiye katılmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Kıymetli kursiyer hanım kardeşlerimizin el emeği göz nuru çalışmaları çok başarılı ve değerli; tüm kursiyerlerimize başarılarının devamını diliyorum.”

Kepsut Kaymakamı Harun Arslanargun da sergiye katılarak kursiyerleri tebrik etti ve el emeği ürünlerin önemine dikkat çekti.

Sergi, ilçe halkı ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. El yapımı takılar, ev dekorasyon ürünleri, elbiseler ve daha birçok özel ürünün yer aldığı sergide, el emeği ve özgünlük ön plana çıktı.

Kepsutta El Yapimi Urunler Buyuk Ilgi Gordu 3

Haber: Elif Şahin

Kepsut’ta El Yapımı Ürünler Büyük İlgi Gördü

İlginiz çekebilir : Yaratıcılık ve Dokunuş: El Sanatları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu