Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Kılıçdaroğlu İle İnce Arasında “Teklif” Polemiği

Kılıçdaroğlu İle İnce Arasında “Teklif” Polemiği

 

Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce Arasında” teklif” polemiği yaşanıyor.

 

Habertürk TV’de  canlı yayında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, muharrem İnce’ye teklif yapıldığını ifade etti. Ancak, İnce çok kısa bir süre sonra, sosyal medyadan bir teklif yapılmadığını belirtti. İnce’nin paylaşımı Twitter’da yoğun ilgi gördü. Ayrıca, büyük tartışmalara da neden oldu.

Kilicdaroglu Ile Ince Arasinda Teklif Polemigi.jpg 01

İlk Açıklama Kılıçdaroğlu’dan Geldi

Önce Kemal Kılıçdaroğlu, “Buluşma günü bir teklif olmadı. 14 Mayıs öncesi de sonrası da dahil olmak üzere Muharrem İnce’ye bir teklif yapıldı ama üzerinde uzlaşılamadı; bana göre biz üzerimize düşeni yaptık. Karşı tarafı suçlamak, ayrıntıya girmek istemem. Herkesin iradesine saygı duymak gerekir” ifadelerini kullandı.

Kilicdaroglu Ile Ince Arasinda Teklif Polemigi 01

Ardından İnce’den Sosyal Medyayı Sallayan Paylaşım Geldi

Ancak kısa bir süre sonra, İnce’den “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partimizi ziyareti sırasında; deprem bölgesini, sandık güvenliğini, trolleri konuştuk. Kendisi tarafından bana ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapılmamıştır. Kendisiyle tüm iletişim kanallarımız açık olmasına rağmen bu konuda hiçbir görüşmemiz olmamıştır.” paylaşımı geldi.

Teklif Yapıldı mı? Yapılmadı mı?

An itibari ile sosyal medyada, bir çok kullanıcı Muharrem İnce’ye bir teklif yapılıp yapılmadığı ile ilgili tartışıyor. Zaman zaman gergin ve saldırı niteliğinde ki paylaşımlar sonrasında İnce ve Kılıçdaroğlu’ndan açıklama bekliyor. Zira teklif yapıldı mı, Yapılmadı mı? Sorusu muallakta kalmış durumda.

Ayrıca, İnce’nin paylaşımı saatler içinde 3 milyon görüntülemeyi aştı.

Haber: Kamil Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu