Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Kılıçdaroğlu’ndan Son Dakika

Kılıçdaroğlu’ndan son dakika açıklaması. Bugün gerçekleşen ve açıklanan remi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı belli oldu.

 

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu konuştu. “Koskoca bir ailenin birbirine düşürülmesine müsade edemezdim etmedim” dedi. Ayrıca, Ben bir kardeşiniz, evladınız amcanız herşeyden evvel bu toprakların insanı olarak bolluk bereket içinde mücadele verdim “dedi. Dahası,mücadele vermeye devam edeceğini ifade etti. Ayrıca, kendisini dinleyenlerden bir istekte bulundu. Son yılların en adil olmayan seçim sürecini yaşadık. Moralinizi dik tutun dedi. Ayrıca,Millet ittifkanının sandık başlarını tutanlara teşekkür ediyorum. “dedi.

İlgili Makaleler

Kılıçdaroğlu’ndan son dakika açıklaması geldi. CHP Genel merkezi önünde halka hitap etti.Ayrıca, “Millet ittifakı her ortamda mücadelesini vermeye devam edecektir. Bu vatan için ne yapsak az. Bilinki üzüntü sebebim ülkeyi bekleyen sıkıntılardır. Bu sıkıntıların önünde de bizlerin duracağını bilmenizi isterim. Moralinizin dimdik ayakta olmasını istiyorum. Biz burdayız” dedi.

 

Kemal Kilicdaroglu Chp Genel Merkezi Onunden Ilk Aciklamasini Yapti

Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2. tur seçimlerinden zaferle ayrılması sonrası CHP Genel Merkezi önünde toplanan bir grup, “Kemal istifa” sloganları atmaya başladı. Saat 08.00’de başlayan oy verme işlemi saat 17.00’de tamamlanırken, oyların sayım işleminde sona gelindi.. Kesin olmayan sonuçlara göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin kazananı oldu. Bu gelişme sonrası CHP Genel Merkezi önünde toplanan kalabalık, “Kemal istifa” sloganları attı.

 

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu konuştu. Koskoca bir ailenin birbirine düşürülmesine müsade edemezdim etmedim. Ben bir kardeşiniz,evladınız amcanız herşeyden evvel bu toprakların insanı olarak bolluk bereket içinde mücadele verdim “dedi. Mücadele vermeye devam edeceğini ifade etti. Kendisini dinleyenlerden bir istekte bulundu. Son yılların en adil olmayan seçim sürecini yaşadık.Ayrıca,Millet ittifkanının sandık başlarını tutanlara teşekkür ediyorum. “dedi.

 

 

 

SEMRA AMAN AKYÜREK

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu