GündemGörüntülü Haberler

KIRSAL ŞEHRE DOĞRU “ÇAYIRHİSAR”

Çayırhisar Mahalle Muhtarı Mustafa Süren, 3 aday olarak yarıştıkları seçimin galibi olurken, mahallesine dair bilinmeyenleri de MERHABA okurlarıyla paylaştı. Çayırhisar’ın kırsal olmasına rağmen şehre çok yakın olduğunu söyleyen Süren, “Çayırhisar çehre değiştiriyor” dedi.

Mahallesi’ndeki seçime dair konuşan Çayırhisar Mahalle Muhtarı Mustafa Süren, “Biz 31 Mart seçimlerinde 3 aday yarıştık. Nüfusumuz 5 bin 934. Seçime bin 230 kişi katıldı. Ortalama 180 oy farkla muhtar seçildim. Bu ilk dönem muhtarlığım. Önceki muhtar beş dönem muhtarlık yapmıştı” ifadelerini kullandı.

“ŞEHRE YAKINIZ”

Mahallesinin şehir merkezine daha yakın olduğunu söyleyen Çayırhisar Mahalle Muhtarı Mustafa Süren, “Çayırhisar Mahallemiz şehirleşmeye girdi. Kırsal bir mahalle olsak da şehrin içindeyiz. Kırsaldan çok şehir merkezine yakınız. Çayırhisar Mahallemiz ileriki dönemlerde lüks mahallelerden biri olacak gibi görünüyor. İmar planımızı ve alt yapımızı önümüzdeki günlerde yapacağız. Yollarımızın elden geçmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra doğalgaz da elden geçmeli” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Bizlerde inanıyor ve başarılarının devamını diliyoruz herzaman yanındayız babacığım allah kolaylik versin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu