Balıkesir Merhaba Blog YazılarıModa

Kişiliğinize Göre Giyinmek

Tarzınızı Yansıtan Bir Elbise Bulmak: Kişiliğinize Göre Giyinmek

Kişiliğinize Göre Giyinmek

Hala harika yaz görünümleri için alışveriş mi yapıyorsunuz? Bugünlerde gördüğünüz herhangi bir stili tercih etmek yerine, kişiliğinizi ve kişisel tarzınıza en çok hangi elbise türlerinin yansıdığını düşünmek için zaman ayırın. Yeni görünüm satın almayı düşünürken düşünmeniz gereken bazı şeyler şunlardır:

Genel görünümünüzü düşünün

Yeni elbiseler için alışveriş yapıyorsanız sadece giymek istediklerinizi düşünmeyin. Ayrıca giyeceğiniz ayakkabı ve aksesuar türlerini de göz önünde bulundurun. Hatta iç çamaşırlarını da düşünmek isteyebilirsiniz, çünkü görünmemek için belirli sütyen türlerine ihtiyaç duyan çok sayıda elbise vardır.

Bir elbise seçerken en sevdiğiniz ayakkabılarla nasıl eşleşebileceğini düşünmek isteyeceksiniz. Örneğin uzun bir elbise burnu açık sandaletlerle harika görünebilirken, kısa bir elbise parmakları açık sandaletlerle çok hoş durabilir.

Kişiliğinize Göre Giyinmek

Kişisel bir stilistle konuşun

Kişiliğinizi ve tarzınızı öne çıkardığınızdan emin olmak istiyorsanız kişisel bir stilistten yardım istemekten çekinmeyin. Ne tür bir stil yaratmak istediğinize dair iyi bir fikriniz olsa da parçaları bir araya getirmek sizin için o kadar kolay olmayabilir.

Kıyafetlerinizle vermek istediğiniz “mesaj” hakkında stilistinizle konuşun, böylece görünüşünüzle hedefi vurabilirsiniz. İster daha yazlık tarzda giyinmeyi umuyor olun, ister sıra dışı görünümlerle öne çıkmayı umuyor olun, kişisel bir stilist ihtiyaçlarınız için en iyi kıyafetleri bulmanızda size rehberlik edebilir.

Bir imaj danışmanı işe alın

Profesyonel ortamlardaki pek çok kişi bir imaj danışmanının değerini bilir. İşinizi bir araya getirmek isteyen biriyseniz, bir imaj danışmanı hem kişiliğinizi sergilemenize hem de kişiliğinizi oluşturmanıza yardımcı olacak mükemmel elbiseleri bulmanız için ideal bir yol olabilir. Doldurmayı umduğunuz her türlü profesyonel alanda yer açın.

İmaj danışmanınıza hangi tarzların size hitap ettiğini söyleyin ve size bir milyon dolar gibi gelen parçaları bir araya getirmesini izleyin.

Kişiliğinize Göre Giyinmek

Giyim aboneliğine kaydolun

Bulmanın başka bir yolu bir giyim aboneliğine kaydolmaktır. Bu, kişisel tarzınızı kolay ve anlaşılır bir şekilde vurgulamanıza olanak tanır. Bu giyim sitelerinin çoğu, giymek istediğiniz farklı stilleri seçip seçmenize olanak tanır ve ardından her ay, kişisel tercihlerinize uygun, tamamı bedeninize uygun, giymeye hazır yeni kıyafetler alırsınız.

Alışveriş yapmanın zahmetini ortadan kaldırır ve düzenli olarak yeni ve havalı elbiseler ve stiller edinmenize olanak tanır. Belirli bir parçanın size istediğiniz kadar uymaması durumunda değişimi kolaylaştırın.

Ne istediğini göster

Bazı insanlar çok fazla dikkat çekmekten korktukları için gerçekten giymek istedikleri elbiseleri veya görünümleri giymezler. İster şu sıralar çok popüler olan transparan bir elbise, ister hem çapkın hem de ağırbaşlı, omuzları açık, kır evi tarzında bir elbise olsun, üzerinizde iyi hissettiren stilleri giyin.

Günün sonunda, başkası için değil, kendiniz için stiller giyiyorsunuz, bu nedenle kendinizi iyi hissettiren stilleri arayın. Özel görünümünüz için en iyi aksesuarları satın aldığınızdan emin olun.

Kişiliğinize Göre Giyinmek

 

Haber Merkezi

Ayrıca ilgili konu ilginizi çekebilir: Modada 6 Kıyafet Kuralı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu