Balıkesir Merhaba Blog YazılarıBakımGündem

Kolay ve Pratik Göz Makyajı Hileleri

Kolay ve Pratik Göz Makyajı Hileleri . Gözlerin parlak ve canlı görünmesi, Koreliler için oldukça önemli. Dolayısıyla Kore makyajı için gözlere koyu renk tonlar yerine cilt rengi ile uyum içerisinde olacak canlı tonlar ideal.

 

Kolay ve Pratik Göz Makyajı Hileleri

K 13

Çünkü bu makyaj tarzında genel olarak ön planda olan cilt makyajı. Göz makyajı daha sade tutularak gözlerin daha büyük görünmesi destekleyebilirsiniz. İstenilen görünümler için gözlerin iç kısmına beyaz kalem çekilebilir. Kore göz makyajı için şeftali tonlarına gidilebileceği gibi göz çevresine parıltılı bir far da uygulayabilirsiniz.

 

L 3

Ten Makyajı

Ten makyajında aydınlık bir görünüm elde edebilmek için ışıltılı makyaj bazları tercih edilebilir. Ancak kaliteli makyaj malzemelerine yönelmek önemli. Zira ten makyajında kullanılacak malzemelerin doğal bir ışıltı vermesi için sim içermemesi gerektiği ifade edilir. Ünlü marka Watsons’ın yazdığı makalede ise makyaj bazının yanı sıra yüzde kalın bir doku oluşturmayacak BB kremler de Kore makyajı uygulamasında dikkat çekiyor. Işıltı bir cilde sahip olmanızı sağlayacak pek çok ürün mevcut. Bunlardan birisi de ışıltı ve aydınlık etkisi bulunan fondötenler olmaktadır.

Öyleyse en ideal makyaja ulaşmak için cildinizin doğal ışıltısını ön plana çıkaracak fondötenleri tercih edebilirsiniz. Mükemmel bir makyaj görünümünün temeli olan Kore cilt bakım rutini içeriğine göz atabilirsiniz.

Yanaklar

Koreliler tarafından yapılan makyajlara bakıldığında genellikle parlak ve pembe yanaklar dikkat çeker. Utanmaktan kızarmış gibi yanaklara sahip olmak için sizi daha sağlıklı ve fresh gösterecek sıvı ya da stick formundaki ürünlere yönelebilirsiniz. Pembe tonlarındaki renkli yanaklar ile daha genç ve dinamik görünebilirsiniz.

Gazetemerhaba

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Gözleri Renkli Gösterecek Makyaj Hileleri « Balıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu