GündemTürkiye Gündemi

Damat Dehşeti ! Konuşmak İçin Gitti Kurşun Yağdırdı

Köy korucusu M.T., kendisinden ayrı yaşayan eşinin ailesinin evine konuşmak için gitti. Konuşma esnasında çıkan tartışma sonrası silahını çeken M.T., eşini, kayınvalidesini, kayınbiraderini ve kayınbiraderinin eşini vurdu. 

Damat Dehşeti ! Konuşmak İçin Gitti Kurşun Yağdırdı

 

Damat Dehseti Konusmak Icin Gitti Kursun Yagdirdi 2

Konuşmak İçin Gitti

Edinilen bilgiye göre olay, Ağrı merkeze bağlı Camii Mahallesinde bir evde meydana geldi. Köy korucusu olduğu öğrenilen M.T, kayınpederi ile yaşayan ailevi sorunları olduğu eşinin bulunduğu eve gitti. Eşi ve ailesi ile tartışmaya başlayan şahıs, yanında bulundurduğu tabancayla eşini, kayınvalidesini, kayınbiraderini ve kayınbiraderinin eşini vurarak adeta dehşet saçtı.

Damat Dehseti Konusmak Icin Gitti Kursun Yagdirdi 1

Geniş Güvenlik Önemleri Alındı

M.T’nin kayınbiraderi olan F.T isimli şahıs başına isabet eden kurşunlar nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer B.T, N.T, ve H.T yara aldı. Yaralılar, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Patnos Devlet Hastanesine kaldırıldı. İHA’nın edindiği bilgiye göre yaralılardan B.T’nin durumunun ağır olduğu ve Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.
Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri kayıplara karışan M.T her yerde arıyor.

İlginizi çekebilecek haber ; Ayvalık Otel Cinayetinde Yeni Gelişme : 72 Saatlik Kaydı Saniye Saniye İncelediler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu