Gündemİlçe Haberleri

Mahalle Muhtarları Deveciler İle Bir Araya Geldi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde merkez ve kırsal mahallelerden yeni dönem için göreve başlayan muhtarlar, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'i ziyaret etti.

Mahalle Muhtarları Deveciler İle Bir Araya Geldi

Burhaniye Muhtarlar Derneği adına Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Nesrin Yıldırım Günaydın tarafından yapılan ziyarette, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’e çiçek takdim edildi. Ziyaret, Başkan Deveciler’in önderliğinde, ilçedeki mahallelerin eksiklikleri ve sorunlarının dinlenmesiyle başladı.

Alınan taleplerin ardından konuşan Başkan Deveciler, muhtarları demokrasinin önemli bir parçası olarak gördüklerini vurguladı. Muhtarların vatandaşların sorunlarını çözme konusunda gösterdikleri özveriyi takdir ettiklerini belirten Deveciler, geçmiş dönemde olduğu gibi gelecek dönemde de muhtarların yanında olacaklarını ve birlikte çalışarak hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Deveciler, muhtarların mahallelerin gelişimi ve değişimi için çözüm ortaklığı yaptıklarını dile getirerek, yeni dönemlerinde başarılar diledi.

 

 

 

Haber: Bülten

Başkan Akın Bayram Öncesi Personeliyle Bayramlaştı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu