Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündemsinema

Meg 2 Vizyonda!

 2018 yılında gösterime giren ve gişe rekorları kıran ilk filminin ardından aksiyon çıtasını daha yükseğe çıkaran Meg 2: Vizyonda!

 

Meg 2 Vizyonda!

The Meg, devam filmi ile geri dönüyor. Cesur bir araştırma ekibinin okyanusun en derin yerlerindeki keşif dalışlarına eşlik edeceksiniz. Henüz keşfedilmeyen sulara dalacağınız The Meg 2 Vizyonda! Ülkemizde 4 Ağustos’ta vizyonda olacak.

The Meg, gösterime girdiği 2018 yılında büyük ilgi görmüştür. Bunun yanında gişede 530 milyon dolarlık hasılat elde etmiştir. Ayrıca aksiyon çıtasını çok daha yükseğe çıkaran devam filmiyle geri dönmektedir. Meg 2: Çukur filmi, macerayı daha da derinlere taşımaktadır. Kısaca, tarih öncesi köpek balığı Meg’in dehşeti tüm hızıyla sürmektedir.

 

Meg 2 Vizyonda!
Görsel: The Meg – Official Trailer’Dan Alınmıştır.

Başrollerde Jason Statham ve küresel aksiyon yıldızı Jing Wu yer almaktadır. Ayrıca devasa Meg‘lere ve amansız çevre yağmacılarına karşı mücadele eden bir araştırma ekibinin hikayesini konu almaktadır. Kötü niyetli bir maden operasyonu sebebi ile görevleri tehdit edilen ve zora giren ekibin yolculukları, kaosa sürüklenmektedir.  Hayatta kalmak için yüksek riskli bir savaşın içine giren araştırma ekibi, zamana karşı nabız gibi atan bir yarışta acımasız yırtıcıları zekâlarıyla alt etmeye ve onları geride bırakmaya çalışmaktadır.

Ayrıca “Meg 2: Çukur”un yönetmen koltuğunda Ben Wheatley oturmaktadır. Senaryo ve hikâyesini Jon Hoeber, Erich Hoeber ve Dean Georgaris’in birlikte kaleme almıştır. Aynı zamanda film Steve Alten’in The Trench romanından uyarlamadır. Filmin yapımcılığını Lorenzo di Bonaventura ve Belle Avery üstlenmektedir.

Meg: Derinlerdeki Dehşet

İlk filmi, tarih öncesinden kalma bir canavarı durdurmaya çalışan Jonas Taylor’ın hikayesini anlatmaktadır. Uluslararası bir deniz altı gözlem programının parçası olan derin deniz sualtısı, soyunun çoktan tükenmiş olduğu düşünülen büyük bir yaratık tarafından saldırıya uğramaktadır.

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu