Gündemİlçe Haberleri

Mehmetalan Köyü’nden Başkan Ertaş’a Sümbüllerle Ziyaret

Edremit Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ertaş, seçimlerin ardından köy köy dolaşarak vatandaşların sorunlarına çözüm için çalışacağına dair söz vermişti.

Mehmetalan Köyü’nden Başkan Ertaş’a Sümbüllerle Ziyaret

Edremit Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ertaş, seçimlerin ardından köy köy dolaşarak vatandaşların sorunlarına çözüm için çalışacağına dair söz vermişti. Bu sözünü yerine getirmek için ilk adımını Mehmetalan köyü sakinlerinden Sabriye teyzeyle bir araya gelerek attı. Sabriye teyze, Mehmet Ertaş’a desteklerini göstermek amacıyla kendi bahçesinden topladığı güzel sümbül çiçeklerini alarak Ertaş’a ziyarete gitti.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Sabriye teyzeyle gerçekleştirdiği buluşmayı sosyal medya hesabından paylaşarak, “Güne; bahçesinden topladığı güzel çiçeklerle ziyaretime gelen Mehmetalan’dan Sabriye teyzeyle başladım. Gülen yüzün hiç solmasın Sabriye Teyze, kalpten desteğin için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. Bu ziyaret, Mehmet Ertaş’ın seçim sonrası köylerdeki vatandaşlarla olan bağlarını güçlendirmesi ve desteklerini göstermesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Mehmetalan köyü sakinleri, Ertaş’ın başkan seçilmesiyle birlikte memnuniyetlerini dile getirerek, kendilerini temsil eden bir ismin belediye başkanı olmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

 

Haber: Bülten

Mesaiye Bayramlaşarak Başladılar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu