sinemaBalıkesir Merhaba Blog Yazıları

‘Meksika Açmazı’ndan İlk Fragman!

'Meksika Açmazı’ndan ilk fragmanı yayınlandı!

‘Meksika Açmazı’ndan İlk Fragman!

Mizah programı Meksika Açmazı’nın film uyarlamasından ilk fragman yayınlandı. Film, 17 Kasım 2023 tarihinde vizyonda olacak.

Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın podcast olarak başlattığı mizah programı ‘Meksika Açmazı’, canlı gösteri olarak sahnelere transfer olmasının ardından şimdi de sinemada izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Podcast programıyla aynı adı taşıyan filmden ilk fragman yayınlandı.

'Meksika Açmazı'Ndan İlk Fragman!

Film, aldıkları bir iş teklifi üzerine farklı motivasyonlarla Kapadokya’ya giden Meksika Açmazı ekibi, ardı arkası kesilmeyen olayların içerisinde birbirleriyle olan ilişkilerini sorguladıkları birçok açmaza düşüyor.

Meksika Açmazı ekibinin kendi içerisindeki anlaşmazlıkları, problemler karşısındaki farklı tepkileri bu hikayede izleyiciye “Ben olsam ne yapardım?” sorusunu sordurmayı amaçlıyor.

Filmde kendi karakterlerini canlandıran üçlüye,

Ecem Çalhan, İsmail Aksoy, Duygu Kocabıyık ve Nicholas Paul Facey eşlik ediyor. Yönetmenliğini Alper Mestçi’nin yapımcılığını Muhteşem Film ve TME Films’in ortaklaşa yürüttüğü film, 17 Kasım 2023’te sinemalarda olacak.

Bugüne kadar 77 bölümle 20 milyondan fazla dinlenmeye ulaşan Meksika Açmazı, Spotify, Karnaval.com, iTunes gibi platformlarda dinleyiciyle buluştu. Program, bugüne kadar 65’ten fazla sahne gösterisiyle 50 binden fazla seyirciye ulaştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

'Meksika Açmazı'Ndan İlk Fragman!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu