SporGündemİlçe Haberleri

Merkez Grubu’nda son dönemeçler

Merkez Grubu'nda 15. hafta mücadeleleri liderlik koltuğunun yeni sahibini belirleyecek.

Merkez Grubu’nda son dönemeçler,Balıkesir Süper Amatör Ligi Merkez Grubu’nda heyecan 15. Hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor.

Merkez Grubu’nda son dönemeçler

Merkez Grubu'Nda Son Dönemeçler
Merkez Grubu’Nda Son Dönemeçler

Liderlik koltuğunun hafta içerisinde değiştiği ve futbolseverlere heyecanlı dakikaların yaşandığı ligde ekipler, 15. Hafta karşılaşmalarıyla puan mücadelelerine devam edecekler.

Balıkesir Süper Amatör Ligi Merkez Grubu 14. Hafta müsabakalarında BAY geçen Bigadiç Belediyespor, puan cetvelinde en yakın rakipleri liderlik koltuğu için mücadelelerini verdiler. Bigadiç Belediyespor için puansız geçen haftada Gaziosmanpaşaspor, ligin 14. Haftasında kendi evinde ağırladığı rakibi Kepsut Belediyespor’u 5-0’lık skor ile yenerken Sındırgı Belediyespor ise kendi evinde ve kendi taraftarı önünde ağırladığı Etiborspor’a karşı ilk yarısında bulduğu 4 gol ile 3 puanın sahibi oldu.

Spor 3

Süper Amatör Ligi Merkez Grubu 14. Haftasında fikstürde oluşan puan durumuna göre Gaziosmanpaşaspor ve Sındırgı Belediyespor, ligde karşılaştıkları rakiplerine karşı 10 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile puan cetvelinde 30 puan topladılar. Gaziosmanpaşaspor, karşılaştığı rakiplerinin filelerini 32 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 8 gole engel olamayarak 24 averaj ile lider konumunda bulunuyor. Sındırgı Belediyespor ise ligde kozlarını paylaştığı rakiplerine karşı 29 gol atıp, 9 kez de kendi kalesinde rakiplerine gol sevinci yaşattığı için 20 averaj ile 2. Sırada bulunuyor. Gaziosmanpaşaspor, 15. Hafta başlangıcında averaj farkı ile liderliğini koruyor.

Balıkesir Süper Amatör Ligi 15. Hafta maçları şöyle:

Balikesir Merhaba

  • Bigadiç Belediyespor vs İvrindi Belediyespor
  • Kepsut Belediyespor vs Sındırgı Belediyespor
  • Yeni Sanayispor vs Gökköyspor
  • Yakupköyspor vs Gaziosmanpaşaspor
  • Etiborspor bu haftayı bay geçiyor

Haber: Bülten

bu haber de dikkatinizi çekebilir

Sosyal Medyada biz

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu