İlçe HaberleriSiyaset

Mesut Eray Kırsal Mahallelerde

Altıeylül'ün merkez ve kırsal mahallelerinde seçim kampanyası kapsamında aktif ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray, son olarak dokuz kırsal mahalleyi ziyaret etti. 

Mesut Eray Kırsal Mahallelerde

Mesut Eray Kirsal Mahallelerde 2
Mesut Eray Kırsal Mahallelerde

Her Mahallede Büyük İlgi

Adaylığı açıklandığı günden itibaren Altıeylül’ün farklı mahallelerini gezen Eray, gün içerisinde merkezdeki esnafları ve kurumları ziyaret ederken, akşamları da kırsal mahallelere giderek halkla buluşuyor. Son ziyaretinde Türkali, Taşpınar, Turnalar, Kirazpınar, Kılcılar, Çınarlıdere, Konakpınar, Bigatepe ve Karabeyler mahallelerini ziyaret eden Eray, her bir mahallede büyük bir ilgiyle karşılandı.

Sosyal Tesis Sözü

Kırsal mahallelerde yaşanan eksiklikleri ve ihtiyaçları giderme konusunda yenilikçi yaklaşımlar sunacağını belirten Eray, her mahalleye uygun sosyal tesisler yapacaklarını ifade etti. Bu kapsamda Taşpınar Mahallesi’nde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sosyal tesis ziyaretinde, vatandaşlarla bir araya gelen Eray, tesisin masa ve sandalye ihtiyacını Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sagay’a iletti. Talebi olumlu karşılayan Sagay, Taşpınar Mahallesi sosyal tesisine masa ve sandalye sözü verdi.

Eray’ı Yalnız Bırakmıyorlar

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Eray’ın her ziyaretine meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri de eşlik ediyor. Özellikle Bigatepe Mahallesi’nde yapılan ziyarette, sakinlerin büyük bir coşkuyla ve bayraklarla karşıladığı Eray, seçim kampanyasına halkın yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Haber: Bülten

Aday Mesut Eray Merhaba’yı Ziyaret Etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu