GündemTürkiye Gündemi

Meteoroloji Gün Gün Açıkladı!

Meteoroloji gün gün açıkladı! Sağanak ve gök gürültülü yağış o illeri çok fena vuracak

 

Meteoroloji Gün Gün Açıkladı!

Meteoroloji Gün Gün Açıkladı! Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 5 günlük hava tahminlerine göre sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış yurdun birçok bölgesinde etkili olacak

HANGİ İLLERDE ETKİLİ OLACAK?

Meteorolojinin değerlendirmelerine göre 9 Haziran Cuma günü Kırklareli, İstanbul, Edirne, Çanakkale, Tekirdağ, İzmir, Bartın, Mersin ve Hatay dışındaki illerde sağanak yağış veya gök gürültülü sağanak etkili olacak.

10 Haziran Cumartesi günü ise Marmara, Ege Bölgesi ve Karadeniz bölgesindeki birkaç il dışında yurdun geri kalanında gök gürültülü sağanak yağış ve yağmurun etkili olacağı tahmin ediliyor.

YURDUN GENELİNDE ETKİSİNİ GÖSTERECEK

Pazar günü ise Marmara Bölgesi ve  İç Anadolu’nun bir kısmında yağış etkili olacak. Ayrıca Doğu Anadolu’da bazı iller dışında geride kalan illerde sağanak yağış olacak.

Yeni haftanın ilk gününde ise Marmara ve Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu dışında kalan yerlerde yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor.

Salı gününde ise yurdun genelinde yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

 

 

Ayrıca buraya da bakabilirsiniz.

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu