GündemSiyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş’in Anıt Mezarını Ziyaret Etti

Ziyarete MHP'nin üst düzey yetkilileri de eşlik etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş’in Anıt Mezarını Ziyaret Etti

Ziyarete MHP’nin üst düzey yetkilileri de eşlik etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefatının 27. yılında anısını yaşatmak üzere Beştepe’deki anıt mezarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bahçeli, Türkeş’in kabrine Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde saygı duruşunda bulundu. Ardından kırmızı beyaz karanfillerle donatılmış olan kabre çiçek bırakan Bahçeli, Türkeş’e olan şükranını ve saygısını göstermek amacıyla bakır bir ibrikle su döktü.

Mhp Genel Baskani Devlet Bahceli Alparslan Turkesin Anit Mezarini Ziyaret Etti 1

Ziyarete MHP’nin üst düzey yetkilileri de eşlik etti. Parti içinden gelen önemli isimlerin yanı sıra Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da Bahçeli’ye eşlik etti. Türkeş’in anıt mezarı başında gerçekleştirilen bu duygusal anma töreninde, Türkeş’in vizyonu ve mücadelesi MHP camiası tarafından bir kez daha hatırlanarak anıldı.

Mhp Genel Baskani Devlet Bahceli Alparslan Turkesin Anit Mezarini Ziyaret Etti 2

Alparslan Türkeş, Türk milliyetçiliğinin önemli isimlerinden biri olarak bilinir ve Türk siyasetine büyük katkıları olmuştur. MHP’nin kurucusu ve ilk lideri olarak, partinin temellerini atmış ve Türk milliyetçiliği hareketine yön vermiştir. Bahçeli’nin ziyareti, Türkeş’in mirasına olan saygının ve MHP’nin köklerine duyulan bağlılığın bir göstergesi olarak değerlendirilmektedir.

İYİ Parti’de Üst Üste İstifalar, Buğra Kavuncu ve Burak Akburak Görevlerini Bıraktı

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu