GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Millet İttifakı merkez adayları tanıtıldı

CHP Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım töreni, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Karesi Belediye Başkan Adayı Levent Tellioğlu, Altıeylül Belediye Başkan Adayı Esin Balıbek ve çok sayıda partilinin katılımıyla Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda gerçekleştirildi.
Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında CHP ve İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlıkları birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı İYİ Partili İsmail Ok, Karesi Belediye Başkan Adayı CHP’li Levent Tellioğlu, Altıeylül Belediye Başkan Adayı Esin Balıbek projelerine ve yapacakları çalışmalara dair kısa bilgilendirmeler yaptılar. CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, İYİ Parti Altıeylül İlçe Başkanı Özlem Ural ve İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı Yaşar Genç konuşmalar yaparak adaylara başarılar dilediler.

 

Dsc0509
SARI ‘‘MİLLET İTTİFAKI ATEŞİ YAKILDI’’
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ‘‘Çiftçimiz, emekçimiz, işçimiz ile birlikte bu gidişe bir dur demeliyiz. Milletimizin isteği ve coşkusuyla Büyükşehir’de İsmail Ok ile, Altıeylül’de Esin Balıbek ve Karesi’de Levent Tellioğlu le birlikte geliyoruz. Millet ittifakının ateşi bugün (dün) yakıldı. Bir dakika olsun ayrılmadan bu şehri birlikte yöneteceğiz. Milletimiz ne istiyorsa o olacak. Birlikte ve adalet içerisinde çok güzel bir Balıkesir’e kavuşacağız. İyi ki varsınız’’ dedi.
ŞAHİN ‘‘BALIKESİR’DE TARİHİ GÜN’’
CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin ‘‘Balıkesir’de tarihi bir gün yaşıyoruz. 31 Mart akşamına kadar hiç dinlenmemek üzere çalışmaya başlıyoruz. Tüm Balıkesir’in desteğini bekliyoruz. Ben hedefe ulaşacağımıza yürekten inanıyorum’’ dedi.

 

Dsc0484
TUNA ‘‘HEP BİRLİKTE BALIKESİR’İ YÖNETMEYE TALİBİZ’’
İYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna, ‘‘Bundan yaklaşık 90 sene önce Alaca Mescit’te yakılan Kuva-yi Milliye Ateşi bugün Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndan Millet ittifakı ile birlikte yakılıyor. Biz millet ittifakı olarak Balıkesir’de başta büyükşehir olmak üzere 20 ilçemizde kol kola girdik birlikte yürüyoruz. Başarıyı da birlikte kazanacağız diyoruz. Kendisine oy vermeyen Türkiye’nin yarı seçmenini ‘illet ve zillet ittifakı’ olarak tanımlayan iktidarın ötekileştirmesinden ve şuursuzca davranmasından artık milletimiz bıktı. Dolayısıyla biz sevgi ve hoşgörünün egemen olduğu bir yönetimi benimsiyoruz. Biz birlikte tüm Balıkesir’i yönetmeye talibiz’’ dedi.
OK ‘‘REKLAM ARASI BİTTİ BİZ GELİYORUZ’’
Balıkesir’e hizmet için geleceklerini söyleyen İYİ Parti’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, ‘‘Millet sevdalılarımız kapalı salonlara sığmadılar. Bu güzel halkımızla birlikte Ali Hikmet Paşa Meydanı’nı doldurduk.İYİ Parti ve CHP ile oluşturduğumuz millet ittifakı kapsamında biz geliyoruz. O heyecanla, milletimize hizmet etme aşkıyla doluyuz. Balıkesir’in beş yılı kayıp. Beş yılda memleketimizin hali içler acısı. Ama bu reklam arası bitiyor. 31 Mart’ta Balıkesir’de millet ittifakının yankıları duyulacak. Biz hazırız ve reklam arasını bitirmeye geliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

 

Dsc0505
TELLİOĞLU ‘‘BİZ ARTIK BİRLİKTEYİZ’’
CHP’li Karesi Belediye Başkan Adayı Levent Tellioğlu, ‘‘Artık sen ben yok. Biz birlikteyiz. Balıkesir’imizi, Karesi’mizi daha iyi yönetmek adına bu yola çıktı. Yapılacak çok projemiz var. Bunu anlatmaya kalksak saatler yetmez. Bu nedenle biz büyük bir heyecanla çalışmalarımıza başlıyoruz’’ dedi.
BALIBEK ‘‘ALTIEYLÜL’E KADIN ELİ DEĞECEK’’
Meydanda konuşan CHP’li Altıeylül Belediye Başkan Adayı Esin Balıbek, ‘‘Millet İttifakı’nın Altıeylül adayı olmaktan dolayı büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Önümüzde zor bir yol var. Bu yolu el ele vererek biz olarak neşeyle güçle ve heyecanla geçeceğiz. Hep birlikte 31 Mart’ta zafer kazanacağız. Ama ne dedik? Altıeylül esintisi, kadınların gücü dedik. Kadınların esintisini Altıeylül’de rüzgara çevireceğiz. Biz geliyoruz’’ şeklinde konuştu. Adaylar, yapılan konuşmaların ardından Milli Kuvvetler Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundular. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu