İlçe HaberleriSiyaset

Milletvekili Canbey’in Toplantı Gündemi Balıkesir

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey yeni hizmetleri Balıkesir'e getirmek için çalışmalarına devam ediyor. 

Milletvekili Canbey’in Toplantı Gündemi Balıkesir

Milletvekili Canbeyin Toplanti Gundemi Balikesir 1

“Havran bu anlamda çok stratejik bir yer”

Milletvekili Canbey Pazartesi günü Balıkesir Havran ilçesi yatırımları toplu açılış törenine katıldı. Milletvekili Canbey açılışta, “Gelecekte hem tarım, hem sulama ülkemiz için büyük önem arz ediyor. Havran bu anlamda çok stratejik bir yer. Havran Ovası 2. Kısım Tarımsal Sulama Projesinin açılışını bugün yapıyoruz. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a ve Stratejik Bütçe Daire Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Havran’ımız suyla buluşacak, bu bereketli topraklar sulanacak ve bereketli ürünleri alacağız. Süreç içerisinde bu işi yöneten BASKİ Genel Müdürümüze de ayrıca teşekkür ediyorum. Tarım Başkenti Balıkesir’de tarım altyapısı için sulama çok önemli. Söz konusu Havran olunca Havranlı kardeşlerimizle birlikte olalım istedim. Havran’ımızın dört bir yanında buraya gelen bütün hemşehrilerimize hoş geldiniz diyorum ve sulama ovasının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Balıkesir’in Ulaşımı Gündemde

Salı günü ise Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ve Marmara Bölgesi Milletvekilleri ile toplantı yaptı. Toplantı da Balıkesir’in ulaşım proje ve yatırımlarını istişare etti. Korucu – Bergama Yolu ihalesi için Bakan beye teşekkür eden Milletvekili Canbey, Ayvalık Balıkçı Barınağı, Balıkesir Havalimanı ve Balıkesir’in diğer ulaştırma ve altyapı projelerini toplantı gündemine taşıdı. Ardından Mustafa Canbey, çarşamba günü Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi toplantısı için Paris’e gitti. Canbey; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bizim davamız senlik benlik davası değil, memlekete ve milletimize hizmet etme davasıdır. O yüzden aşk ile çalışan yorulmaz.” dedi.

Haber Merkezi

Milletvekili Canbey Bir Günde 7 Program Gerçekleştirdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu