Etkinlikİlçe Haberleri

Mimarlıkta Deneyim Paylaşımı Ayvalık’ta Gerçekleşti

Balıkesir Kent Konseyi ve Mimarlar Odası Balıkesir Şube Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen "1/10 Mimarlık Söyleşileri", Ayvalık İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Mimarlıkta Deneyim Paylaşımı Ayvalık’ta Gerçekleşti

Balıkesir Kent Konseyi ve Mimarlar Odası Balıkesir Şube Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen “1/10 Mimarlık Söyleşileri”, Ayvalık İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri ve Mimarlar Odası Balıkesir Şube Başkanlığı üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğin konuşmacısı, Restorasyon Uzmanı Yüksek Mimar Ali Emrah Ünlü oldu.

Söyleşi, mimarlık ve restorasyon alanında uzman bir konuşmacının katılımıyla gerçekleşerek, sektördeki güncel konular hakkında bilgi verme ve deneyimlerini paylaşma fırsatı sundu. Ayrıca, TMMOB Mimarlar Odası’nın 7. Ulusal Mimari Koruma Proje ve Uygulamaları Sempozyumu sergisine de yer verildi. Sergi, mimarlık öğrencileri ve sektör profesyonelleri tarafından büyük ilgi gördü.

Mimarlıkta Deneyim Paylaşımı Ayvalık'Ta Gerçekleşti

Etkinlik sonrasında, katılımcılar Ayvalık Tarihi Zeytinyağı Fabrikası RMK Endüstri Müzesi’ni ziyaret etti. Bu tür etkinlikler, mimarlık alanında bilgi ve deneyim paylaşımını artırarak sektöre katkı sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca, farklı şehirlerden gelen genç mimarlar ve öğrenciler arasında işbirliği ve iletişimi güçlendirmeyi hedefliyor.

 

Haber: Bülten

Ufuktaki Yeni Türkiye Vizyonu Perspektifinde Balıkesir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu