Gündemİlçe Haberleri

Müdür Alkan Çiftçilerle Toplantı Yaptı

Balıkesir İl Tarım Orman Bölge Müdürü Erkan Alkan, Altıeylül ilçesine bağlı Yakupköy Mahallesi sakinleriyle gece toplantısı gerçekleştirdi.

Müdür Alkan Çiftçilerle Toplantı Yaptı

Mudur Alkan Ciftcilerle Toplanti Yapti 1
Müdür Alkan Çiftçilerle Toplantı Yaptı

Manda Sütü İşleme Tesisi Yolda

Toplantı mahalle kahvehanesinde gerçekleşti. Toplantının ana gündem maddesi, mahalledeki manda üretimiydi. Toplantıya, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Serkan Akça ve İlçe-Şube Müdürleri de katılarak, mandakaymağı, mandayoğurdu, ve mandapeyniri üretiminin markalaşması, kaliteli ve hijyenik üretimin artırılması adına Manda Sütü İşleme Tesisinin yol haritası belirlendi.

Mudur Alkan Ciftcilerle Toplanti Yapti 2

Yeni Projeler Konuşuldu

Yakupköy’lü çiftçilerle karşılıklı soru cevap eşliğinde bilgi alışverişi yapan Erkan Alkan, hayvansal üretimde uygulanabilecek projeleri değerlendirdi. Manda sütünün katma değeri yüksek ürünlere dönüşmesi hedefiyle yapılan toplantı, çiftçilerin beklenti ve ihtiyaçlarını anlama, bilgi paylaşımı ve işbirliği imkanları oluşturma amacı taşıdı. İl Tarım Orman Bölge Müdürü Erkan Alkan, toplantı sonunda çiftçilere verdiği desteklerden dolayı Balıkesir Büyükşehir Başkanlığına teşekkürlerini iletti.

Haber Merkezi

Balıkesir’de Tarım ve Sanayi Dayanışması

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu