Gündemİlçe Haberleri

Müdür Bökçün Çocuklarla Bir Araya Geldi

Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emine Bökçün, çocuk hizmetlerine yönelik kuruluşları ziyaret ederek görevindeki personel ve çocuklarla buluştu.

Müdür Bökçün Çocuklarla Bir Araya Geldi

Mudur Bokcun Cocuklarla Bir Araya Geldi 1

Çocuklarla Bir Araya Geldi

Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emine Bökçün, çocuk hizmetlerine yönelik faaliyet gösteren kuruluşları ziyaret etti. Görevinin başında olan personel ve çocuklarla yeni yılı kutladı. Yeni yıl coşkusunu paylaşan Bökçün, çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu bir geleceğe adım atmalarına yönelik çalışmaların önemine vurgu yaptı. Ziyaretler sırasında çocuklarla bire bir ilgilenen Müdür Bökçün, onların dilek ve isteklerini dinledi. Çocuklara yönelik yapılan etkinliklerin ve hizmetlerin daha da güçlendirilmesi gerektiğini belirten Bökçün, bu alandaki çalışmaların sürekli olarak artırılacağının altını çizdi.

“Tüm çocuklarımızın yeni yılını kutluyorum”

Müdür Bökçün, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız, geleceğimizin teminatıdır. Onların sağlıklı bir ortamda büyüyüp, gelişmelerini sağlamak, bizim en öncelikli görevimizdir. Bu nedenle çocuk hizmetleri alanında faaliyet gösteren kuruluşlarımıza ziyaretler gerçekleştirerek, personelimizle ve çocuklarımızla bir araya geldik. Yeni yılın getireceği umutları ve güzellikleri birlikte kutladık. Bu vesileyle, tüm çocuklarımızın yeni yılını kutluyor, onlara sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diliyorum” dedi.

Haber: Alper Çobanoğlu

Balıkesir’deki Çocuklar Sokak Hayvanlarına Umut Oluyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu